2777
2789
عنوان

من با این جاری چه کنم

241 بازدید | 34 پست

چند روز پیش برادر شوهرم میگف میخوام بلیط بگیرم بریم سفر مادر شوهرم گفت کجا میرین با کی میرین برادر شوهرم گفت تولد همسرم به جای کادو گفته بریمدسفر چنددروز کیش 

مادر شوهرم گفت منم ببر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همون اول بگم اون برادرشوهر رو باید خفه کرد که نخود تو دهنش خیس نمیخوره😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بعد دیروز برادر شوهرم اومده بود ترشی گذاشته بودم براشون اونا روببر گفتم بلیط گرفتین گفت فردا میگیرم گفتم مادر جان راضی کردم نیاد اونم خوشحال شد آخه مستقیم نمیتونست بهش بگه نیاد

دیگه منم حوصله م سر رفته هیچا نرفتم گفتم به مادر شوهرم گفتم ما هم باهاشون میریم بچه های من شیطون اونجا اذیت میشی دادش برای ما هم بلیط بگیر اینم بگم برادر شوهرم پولداره

گفتم پولشو یه قرعه گذاشتم چند ماه دیگه در میاد اون موقع هزینه س سفر میدم اونم گف نمیشه بهونه میخواست جور کنه گفتم دادشت گفته بگم دادشت بفهمه قبول کنی ناراحت میشه