2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزار چیز  نمیدونم کدوم وبگم از فوش دادن های بابام  وکتک هاش شروع کنم یا از تبئیض که پدر مادرم بین من  وخواهرم میزارن من الان باردارم زیر گلو مم عفونت کرده باید برم دکتر تنها نمیتونم برم شوهرمم   سرکاره خواهرم تهران کلاس داره کلاس هنری به خاطر اون دادن میرن تهران یه روزه برگردن ولی من با این شرایطم اولویت نیستم

الان همسرتون خوبه؟منم زندانی ام.. زندانیِ روحی....همه چیمو کشتن...

من آزادم ولی دلم نمی‌خواد تنهایی جاییبرم تنهایی کجابرم آخه دست کمی از زندانی ندارم تنهایی بهم خوشنمیگزره

یکی دوهفته به زایمانم مونده بود یه پسره سه چهار ساله هم داشتم عموم اومد جلو پسرم از عموهایش بد گفت منم خیلی آرومم گفتم پسرم ناراحت میشه لطفاً نگو ولی اون ادامه داد و پسرم گریه کرد و عموم گفت بچت ناخن بچهام نمیارزه منم دعوام شد وپدرم طرف عموم گرفت منم با بچه کوچیک وحاملگی از خونه زدم بیرون هیچ وقت یادم نمیره

عزیزم تقریبا تو کل تایپیک رو یه دور زدم با اجازهخدا پدرتو بیامرزه

راحت باش عزیزم 

ممنونم خدا اموات شماروهم بیامرزه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
یبار بهم گفتن اینقدر غذا نخور چاق شدی.. عمیقا دلم شکست

میفهممممممم

مامان منم پارسال ی بار قشنگ تو چشام نگاه کرد گفت امروز چقد زشت شدی قبلا ک خوشگل بودی 

حالا من نزدیک پریودم بود اخه زن چی میشد نگی زشت باشم ک باشم اصن💔