2777
2789
اره عزیزم۴سال قبل ۶تاالنگو شد۲۳گرم گوشواره سینه ریز۶تاانگشتر ساعت اصل ودستبند ولی همشون روفروختم وهم ...

میشه بپرسم چند وقته همسرتون فوت شده ‌؟

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی عاشق باشی میگی اره اما بعدش که سختی هامیرسه میگی چرا من اجاره نشینم چرا من قسط دارم چرا طلا نخرید چرا مراسم نگرفتم چراخرید نکردم چرامسافرت نرفتم مگه من چیم از فلانی کمتربود همه اینها باعث میشه چندسال اینده دچار مشکلات بشی

خواهر من ی خواستگار داره با موقعیت اجتماعی عالی از لحاظ مالی اوکی ولی اختلاف سن ۲۰ سال دارن ولی به ...

اینم جالب نیست 

میدونی چرا؟ چون خواهر تو تازه تو سن ۳۰سالگی اوج طراوت و قشنگی و زیباییشه ...بعد اون میشه ۵۰سالش ...والا ک جالب نیست .

هرچند ک پول برام خیلی مهم بوده همیشه ...ولی ایم قسمت اختلاف ۲۰سال هم سخته

سخته خیلی وقتی وارد زندگی بشین مشکلات خودشون نشون میدن

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘
مهم شوهر خوبه تمام

نه بخدا من شوهرم بد نیس 

ولی بی پول باشی از دنیا زده میشی

منم دلم لباس لوکس میخواد منم دلم مسافرت میخواد یخ زدم تو سرمابا موتور تو شهرغریبمم پوسیدم تو خونه  بخدا ادم پرتوقعی نیستم تنها راه دورم بازار بوده این دوسال

من فقط بخاطر پول ازدواج کردم

راضی هستی از ازدواجت؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اگه چندسال پیش بود میگفتم نه

اما الان میگم اره

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

😂 اره 

و کردم ..همسرم دقیقا تو این شرایطه

انقد حال میکنیم با زندگی 

مادیاتو ولش 

ببین کجا دلت خوشه

من که عشق میکنم باهاش با اینکه الان واقعا هیچی هیچی نداریم منتظریم حقوق بریزن 😂 همون روز اولم میرع جای قسط و روز مادر و روز پدر و کوفت و زهرمار ولی خب زندگییی میکنیم زنده نیستیم زندگی میکنیم باهم