2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونایی ک گفتن نه دوسدارم قیافه هاشونو ببینم همینجوری.....

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

نه واقعا

نمیتونم زندگی کنم 

یا باید سطح مالی مثل خانوادم باشه یا هم بیشتر 

پایین تر نمیتونم قبول کنم

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

بله

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 

بله من با فردی با همین مشخصات ازدواج کردم مراسم عقد و عروسی نداشتم بابام هم پولداره ولی به خاطر اخلاق خوب و با خدا بودن راضی به ازدواج شدیم، الان بعد ۱۵ سال از هم دوره هام که عروسی های لاکچری داشتن جلو هستم، شکر خدا خونه و ماشین خوب داریم و یه تکه زمین هم داریم بدون ریالی از کسی کمک خواستن

کدوم کارمندی ۱۴ تومن میگیره چند ساله کار می‌کنه چجوری هیچی نداره نه خونه نه ماشین نه پس انداز

وهر من کارمنده رسمی با هشت سال سابقه برحی چهارده تومن میگیره 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
حالاشوهرت پولداره؟؟من ک ترکیدم از بی پولی خیلی بده خودمونیم و یک موتور یخ زدم دیگه خدالعنت کنه مامان ...

خب همت کن عزیزم باهم یه کاری شروع کنین مثل سوسیس کالباس خونگی خیلییی سودش بالاست یا خودت تو خونه درست کن خیلی پیج ها هستن با هزینه کم اموزش میدن و میتونی وارد بازار کاربشی یه چیزیه پیرو جوان بچه دوست دارن و سودش عالیه

من چون دنبال این نیستم یکی بیاد و خواسته هام براورده کنه و دیدگاهم به ازدواج متفاوته بعله حاضرم البته با وجود عشق واقعی و درست بودن طرف مقابله ۱۰۰درصد بعله

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡