2777
2789
عنوان

تراپیستم 😶‍🌫️🫣میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 97 پست
یه جلسه بخاطر نشخوار ذهنی رفتم بهش گفتم من دارم دیوونه میشم از بیش از حد فکر کردن بهم گفت به فیل صور ...

😶😂خندم گرفت چه مسخره ، متخصص بود یا تازه کار؟ 

بهش میگفتی شما نگفتی فیل واقعی یا عروسکی من داشتم به فیل عروسکی صورتی فکر میکردم احمق

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😶😂خندم گرفت چه مسخره ، متخصص بود یا تازه کار؟ بهش میگفتی شما نگفتی فیل واقعی یا عروسکی من داشتم به ...

فوق لیسانس روانشناسی داشت ولی خودش روانی بود😐

تازه میگفت قصد داری جلسه های بعدم بیای؟

گفتم فکر می‌کنم بهش🤣💔

گفت اشتباه فکر میکنی که زشت هستی خوشگلی و اگه جدا بشی حتما خواهان داری ... شاید بنظرتون مسخره بیاد و ...

ادم سمی هست انگار همسرت ، کلا اینطور ادما هرکاری میکنن تا خودشون بالا باشن و بقیه رو خورد میکنن و خودشیفته هم هستن

ببخشیدا غلط کرد خودش و هفت پشتش ، من تا حالا آدم زشت ندیدم باور کن فقط انگار انرژی و رفتار آدم هاست که اونارو زشت یا خوشگل میکنه 

فوق لیسانس روانشناسی داشت ولی خودش روانی بود😐تازه میگفت قصد داری جلسه های بعدم بیای؟گفتم فکر می‌کنم ...

ولی چرا همشون گیر دادن به فیل؟ یکیشون به من میگفت یه فیل رو تصور کن، فیل خرطوم بلندی داره حالا فکر که که فیله با اون خرطوم بلندش همه ی مشکلات تورو می بلعند🫤من قشنگ هنگ بودم یعنی چی الان

ولی چرا همشون گیر دادن به فیل؟ یکیشون به من میگفت یه فیل رو تصور کن، فیل خرطوم بلندی داره حالا فکر ک ...

روانشناسا فیل دوست دارن😂

من اصلا نمی تونم باهاشون ارتباط بگیرم 

پیش یکی دیگشون رفته بودم بخاطر وسواس شست و شو و فکری 

اصلا نمی فهمیدم، چی داره به چی میشه 

اون حرف میزد من گنگ نگاش میکردم آخرشم برام یه قرص نوشت 

که اصلا نخوردم 

خودم بعد یکسال کنار گذاشتم وسواس شست و شو رو ولی فکریه هنوز باهامه و این مدت بد تر شده 

عصبی و پرخاشگر شدم خیلی خیلی زود عصبی میشم ک واکنش نشون میدم ، حساس شدم و با کوچیک ترین حرف گریم میگیره 

توی جمع ساکتم و ... 

روانشناسا فیل دوست دارن😂من اصلا نمی تونم باهاشون ارتباط بگیرم پیش یکی دیگشون رفته بودم بخاطر وسواس ...

منم یهو پرخاشگر میشم و داد میزنم بعد زود اوکی میشم انگار مهم نیست ، بعدم میرم گریه میکنم 😂بهتر از اینه که بریم حالت بیحسی 

تراپیستم شوهرمه

هربار مشکل دارم 

یک جوری مشکل میسازع برام که مشکل قبلی رو فراموش کنم

🥰🥰🥰

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

منم یهو پرخاشگر میشم و داد میزنم بعد زود اوکی میشم انگار مهم نیست ، بعدم میرم گریه میکنم 😂بهتر از ا ...

دیروز گریه میکردم بعد وسطش می خندیدم ، مامانم خیلی ترسیده بود😐😂

یادم می‌یاد میگم  چه مرگت شده بود دختر😂

هعی

بااحترام حالم از تراپی و تراپیست ها بهم میخوره

بیشترشون کمکی نمیکنن فقط یه سری جمله کلیشه ای سر هم میکنن و تحویل میدن

هیچ راه حلی بلد نیستن ارائه بدن

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

دست شوشوی قهرمان درد نکنه😂💔

بله

شوهر دانلود کنید 

شوهر خیلی خوبه😍😂 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍