2777
2789
عنوان

تراپیستم 😶‍🌫️🫣میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 97 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂این جدید بوددخدا خیرش بده مرد به فکریه

بله بسیار مرد به فکریه خدایش بیامرزد🥰😂

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بزنم گوگل میاره ؟😂

تا برق ها قطع نشده سریع دانلود کن 

تا وقتی برقا رفت بفهمی واقعا نبود برق مشکل خیلی بزرگی هم نیست 😂😂

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

دیروز گریه میکردم بعد وسطش می خندیدم ، مامانم خیلی ترسیده بود😐😂یادم می‌یاد میگم چه مرگت شده بود د ...

😂تو چقدر منی ، منم داشتم یه داستان ناراحت کننده رو با لبخند گشاد تعریف میکردم همه برگاشون ریخته بود 

به مشاوره گفتم میگه مکانیزم دفاعیه میخوای از درد هات خودتو رها کنی چی بگم

یه جلسه بخاطر نشخوار ذهنی رفتم بهش گفتم من دارم دیوونه میشم از بیش از حد فکر کردن بهم گفت به فیل صور ...

🤣🤣🤣یه چی خونده بوده نمیفهمید چجوری بگه ولی درست گفته منظورش اینه وقتی نخوای به یه فیل صورتی فک کنی دقیقا داری به فیل صورتی فکر میکنی تلاش زیادی برای فکر نکردن رو باید بذاری کنار 

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
تا برق ها قطع نشده سریع دانلود کن تا وقتی برقا رفت بفهمی واقعا نبود برق مشکل خیلی بزرگی هم نیست 😂😂

با کماااال تعجب برق ما تو این مدت اصلا نرفته 😂شهر ما هواش گرمه 

ولی تو تابستون دستشون درد نکنه روزی ۸ ساعت توی دمای ۵۰ درجه میرفت😂💔

متاسف شدم که در این حد تراپیست های بی سواد وجود دارند آنهم وقتی این همه درمان های عالی وجود دارد وا ...

خب نظر شما چیه خانم دکتر چطور آدم های سمی زندگیمون رو کنار بزاریم وقتی باهاشون توی یه خونه زندگی میکنیم ؟ و همش صدای بحث هاشون رو میشنویم و تمرکزمون از بین می‌بره؟ و همش خورد میکنن آدم رو و...

من حرفای تراپیستم یادم نمیمونه چون اون خیلی حرف نمیزنه، من حرف میزنم و اون کمکم میکنه به ریشه و علت مشکلاتم برسم 

واقعا ازش ممنونم، بعد یکسال دیگه داره اثرات مثبتش تو زندگیم پدیدار میشه 

با کماااال تعجب برق ما تو این مدت اصلا نرفته 😂شهر ما هواش گرمه ولی تو تابستون دستشون درد نکنه روزی ...

اوه دختر چه خوش شانسی 

هم مجردی هم برق داری😂😂😂

با کماااال تعجب برق ما تو این مدت اصلا نرفته 😂شهر ما هواش گرمه ولی تو تابستون دستشون درد نکنه روزی ...

ما اهوازیم سرما گرما برق هی می‌ره میاد حالا زمستون مهم نیست تابستون قشنگ همه غش میکنن از گرما