2777
2789
عنوان

جاری کصافتم برا شوهرم تولد گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 125 پست
حالا اشکال نداره خودت میگی شوهرم اهل تولد نیست بیخودی هزینه کرده شوهرتم خشک تشکر کرد همون براش کا ...

اشتباه ریپ زدی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا برای همین چیزی نگفتم ادم باید خیلی کینه ای باشه که خرج‌کنه تا یکی رو بچزونه

اررره عقب مونده اس

ولش کن

ولی ازین به بعد توی جمع بهت چیزی گفت ارامشتو حفظ کن جوابشو بده

عصبی جوابشو نده که بفهمه زخمیت کرده،خیلی اروم جوابشو بده ریده میده بهش

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

بچه ها مرسی از همتون مرسی که کلی کلمات منفی به جاریم روانه کردید 😁

ایشالا اندازه دلش تو زندگی براش اتفاق بیافته همونطور که اومده 💔 

راستش منو خیلی اذیت کرده خیلی خواسته تو زندگیم دعوا بندازه ولی هیچ وقت زندگی من و همسرم مثل زندگی اون داغون نبوده که با این چیزا از هم نفرت پیدا کنیم 

با اجازتون تاپیکو میبندم ♥️

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

عزیزم شما یه بار دیگه هم این تاپیک رو زدید؟ فک میکنم قبلاً هم همچین داستانی تو نی نی سایت خوندم

ن گلم جاری عقده ای یکی دوتا نیست من نبودم

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚