2777
2789

دیروز مادرشوهرم  و پسرش ناله میکردند که عروس تازه وارد خیلی تحملاتیه و دستشون برای خرید شب یلدا خیلی تنگه ، شاکی بودند که برای عقدش سفارش گل آرایی ۸ میلیونی داده بود و ...

از اون طرف امروز با جاری آینده ام حرف می‌زدیم خیلی دختر خوبیه 😍 طفلک همش می‌گفت برام تزیینات میارید دستتون درد نکنه ، وای قراره چقدر سورپرایز بشم و فلان 🫥

دلم برای همه شون میسوزه 🥺مخصوصا برادرشوهرم 

هر کسی بهم تهمت بزنه حسودی ، جاش ته جهنمه چون خدا بهتر می‌دونه نیتم پاکه 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب، برادر شوهرت با علم به اینکه، تو نامزدی این مراسمات و مخارج هست رفته زن گرفته دیگه... نباید فکرشو میکرد؟ .. بالاخره اون دختر هم همه ی اینا رو یه بار تجربه میکنه و آرزو داره. البته در حد اعتدال نه افراط 

من رو یه فامیل نزدیک شوهرم حساس شدم نمیدونم چیکار کنم حسادت میکنم با اینکه قبلا اینطوری نبودم زنش شروع کرد خیلی خودشو میگیره و چند بار بی حرمتی کرد با اینکه همسر من شوهرمو سر کار گذاشت و اینا ولی حاضرم چشمم تو چشمشون نیوفته مخصوصا اون زن افریته اش راهنمایی کنید چیکار کنم حسی نداشته باشم 

چقدر مزخرف برای یه شب گل ارایی 8 میلیون !

هیچ انسانی از دیگری برتر نیست که بخواین بگین لقمه گنده تر 

یعنی دختر فقیر نباید براش کاری کنن چون عادت داره؟!

و دختر پولدار وظیفشونه براش خرج کنن؟

متاسفم برای ذهنیت بعضیا

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

خدایی این مسخره بازیا چیه مد شده؟! ما که بیست سال پیش ازدواج کردیم همه چی در حد اعتدال بود، از وقتی اینترنت اومد نردم بیچاره شدن از چشم و هم چشمی، خدایی خودشونم آرامش ندارن همش در بهترین زمان ها باید فکر تجملات و برنامه ریزی و ادا اطوار باشن و لذت حقیقی رو از دست میدن