2777
2789
عنوان

جاری کصافتم برا شوهرم تولد گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 125 پست
چن روز پیش یه بلاگر برا بردارشوهرش تولد گرفته منم خیلی تعجب کردم هیچ زنی دوست نداره این کار رو

اونا که فقط فیلم بازی میکنن تهشم معلوم میشه خیانت کردن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

اسی اصلا نه زنگ‌ بزن نه دعوا کن،وگرنه میفهمه چزوندت

این همه هزینه کرده که تورو بچزونه،بذار بفهمه خرجاش همه الکی بودن😂😂😂😂

اتفاقا بهترین کارو کردی اون شب هیچی نگفتی و گرفتی به یه ورت.اگه بفهمه ناراحت شدی خداروهم شکر میکنه

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی راستش چند روز دیگه تولد شوهرشه به سرم زد با اسنپ براش کیک بفرستم ولی از طرف من و شوهرم یه روز ...

هر چی عوض داره میزنه ناراحتی نداره 

همین یلدا اینکار کن با کیک تولد برو و بگو خواستیم یک هفته قبل تولدت سوپرایز کنیم چون ما عادت داشتیم همیشه روز تولد همسرم جوردیگه برگزار کنیم و این کارها رو بچه بازی میدونست و شما اینکار کردین گفتیم حتما شما اینجور تولدی دوست داری 

همیشه همون لحظه جواب بدید بعد نشینید حرص نخورید

به قرآن از خرداد تا حالا یه چیزی تو دلم موندا من همیشه جواب میدم از وقتی جواب ندادم هعی خودمو سرزنش میکنم میگم مگه تو بی عرضه بودی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
خب الان شاید کل فامیل شما این داستان رو می دونهیعنی یه نفر از فامیلاتون نی نی سایت نیست که براداین ...

نه بابا 

اگه محرمانه تمومش میکرد من ناراحت نمیشدم ، از این ناراحت شدم که گفت دیدم زنت نمیگیره و حسرت نمونه تو ...

باید میگفتی عزیزم من توی کافه دو نفره سوپرایزش کردم ، بگو من هیچ وقت توی خونه تولد نمیگیرم حوصله ریخت و پاش ندارم همیشه توی کافه رستوران براش جشن دونفره میگیرم عاشقانه

اسی اصلا نه زنگ‌ بزن نه دعوا کن،وگرنه میفهمه چزوندتاین همه هزینه کرده که تورو بچزونه،بذار بفهمه خرجا ...

دقیقا برای همین چیزی نگفتم ادم باید خیلی کینه ای باشه که خرج‌کنه تا یکی رو بچزونه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اسی اصلا نه زنگ‌ بزن نه دعوا کن،وگرنه میفهمه چزوندتاین همه هزینه کرده که تورو بچزونه،بذار بفهمه خرجا ...

البته اینم حرفیه می تونی یک کلیپ درست کنی و از لحظه تو کافه بودنتون و بگی هیچ کس مثل من نمیدونه که تو دوست دارم تولدت دوتایی باشیم و جشن رو بچه بازی میدونی مهم اینه که همدیگرو می‌شناسیم به علایق هم احترام میذاریم و در کنارهم خوشبختیم

عب نداره بخند شاد شو خریت های جاریم همه رو ناراحت میکنه لااقل یکی شاد بشه 😁♥️

ببخشید اشتب شد میخواستم بنویسم کامنت نوشتم تاپیک

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خب الان شاید کل فامیل شما این داستان رو می دونهیعنی یه نفر از فامیلاتون نی نی سایت نیست که براداین ...

نمیدونن گلم 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

به قرآن از خرداد تا حالا یه چیزی تو دلم موندا من همیشه جواب میدم از وقتی جواب ندادم هعی خودمو سرزنش ...

حالا اشکال نداره  خودت میگی شوهرم اهل تولد نیست  بیخودی هزینه کرده  شوهرتم خشک تشکر کرد همون براش کافی بود. بنظرمن بخاطرخشک بودن تشکرشوهرت  جاریت داشت هی توضیح میداد دلیل تولد گرفتنشو.  بنظرم ضایع شد

لایک نکنید❤️