2777
2789
چقدر منی یادمه یه بار تو عقد ازم رابطه خواست مکان اینا جور نبود قبول نکرد انقدر بهم چیز گفت بعدش ...

خوبه تو گذشتی 

ولی من بدبخت اینکارم واسش انحام دادم چون میترسیدم ولم کنه 

خاااااک تو سرم خدایااااا😭😭

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

میخای زود آشتی کنه 

پاشو برو بیرون دوتا عکس از خوشگذرونیت بذار و استوری کن خودش میاد 

ببین من یه زن ۳۵ ساله هستم تجربه ام میگه به هیچ مردی نباید رو داد بخور و بگرد و خوش باش اصلاهم نشین غصه بخور 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دلم میخواد همه چی درست بشه نمیخوام تموم بشه توروخدا اگ دعای محبت و سوره ذکری هست بگین

عزیزم دعا و توسل عالیه.آفرین بخونید .ولی شما باید ریشه مشکل رو پیدا کنید .بهتون توصیه میکنم با ی مشاوره صحبت کنید .بهتون کمک میکنه .

این شرایط طلاقو ندارم تو دوران عقدددد خیلی رومخمه

شرایطش نیست دیگ .دختر...... هم نیستم دیگه اگه طلاق بگیرم حس میکنم مث ی اشغال پرت شدم .

حالا ک اینکارو با من کرده تا آخرش باید باشع

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

میخای زود آشتی کنه پاشو برو بیرون دوتا عکس از خوشگذرونیت بذار و استوری کن خودش میاد ببین من یه زن ۳۵ ...

گوشیمو مامانم شکونده سر دعوا  قرار بود پدرشوهرم درستش کنه خبری نشده هنوز 

اینم کاربریمو با گوشی مامانم زدم اومدم نی نی سایت 

چیکار کنم آخه من چرا انقد بدبختمممم

فقط میتونم بگم تمومش کن این رابطه سمی رو آدم ازدواج نکنه خیلی بهتر از اینه که با کسی ازدواج کنه ک نخوادش شوهر منم همینطور بود و هست خیانت هم کرده هزار بار کاش من تو عقد جدا میشدم کاش

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

پس چرا من تا تقی به توقی میخوره سریع به طلاق فکر میکنم من عادی نیستم یا شما؟!

عقدی ؟

من یه اشتباه بزرگ کردم باهاش را.بطه داشتم الانم دیگ دختر نیستم بیشتر ترسم از اینه که دیگ دختر نیستم از بعد طلاق. میترسم 

یکیشم اینه که خیلییییی دوسش دارم نمیتونم خیلی برام عذابه

گوشیمو مامانم شکونده سر دعوا قرار بود پدرشوهرم درستش کنه خبری نشده هنوز اینم کاربریمو با گوشی مامان ...

وا گوشی به این گرونی چه کاری بوده مامانت کرده 

خانوادت پشتت هستن؟اگر ببینن داره اذیتت میکنه وایمیسن پشتت؟

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
من برقرار می کردم ولی نمک نشناس بودی که لنگه نداشت

چی بگم اخه مردا خیلی عوضی شدن 

ب امام حسین قسم اگه میدونستم اینجوریه هیچوقت نامزد نمیکردم 

فقط میتونم بگم تمومش کن این رابطه سمی رو آدم ازدواج نکنه خیلی بهتر از اینه که با کسی ازدواج کنه ک نخ ...

اون میگه تو اخلاقت بده آدم و از خودت میرونی هر سری دعوا 

منم خیلی روش حساسم 

وا گوشی به این گرونی چه کاری بوده مامانت کرده خانوادت پشتت هستن؟اگر ببینن داره اذیتت میکنه وایمیسن پ ...

خانوادم میگن تقصیر منه