2777
2789
عنوان

چرا انقدر همه از دانشجو پرشکیا بدشون میاد این عکیو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 110 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا فقط از پزشکا بدشون نمیاد 

از پول دارا 

بنز دارا 

موفقا 

خوشگلای نچرال و … خوششون نمیاد

دلشون برای بدبختا میسوزه و میگن نه تو خیلیم عالی هستی و فلان و اگه اون بدبخت خیلی خوشبخت بشه میان میگن تو هیچی نبودی و بروگمشو …

چقدر خوب بود اینطور نبود …

جدی میگی😐

اره 

اسکرین نگرفتم وگرنه میزاشتم

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

نه عزیزمنظورش اینه تو فکر میکنی من یه ادم کودنم نخیر اینجور نیس من نامزد یا شوهر پزشک دارم

وای جدی😂اخه سوالش استفهام انکاری نیست مگه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

کلا فقط از پزشکا بدشون نمیاد از پول دارا بنز دارا موفقا خوشگلای نچرال و … خوششون نمیاددلشون برای بدب ...

خییییلی با نظرتون موافقم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

ربطی نداره پزشکای نسلای قبل مگه زحمت نکشیدن تا قبول بشن ولی اینقدر ادا هم درنمیاوردن

نه به اندازه الان. یکم سوالای کنکور قبلا رو با الان مقایسه کنی دقیقا قابل مشاهدس سختیش

بخصوص بعد از اضافه شدن سهمیه

ریشش چیه؟ حسادتچرا به ادمایی که از خودشون سطح پایین تره محبت میکنن/ ترحم و حس قدرت

چقدر قشنگ و درست کفتی

والا اکثر مردم بیو و عکس و استوری میزارن از رشته شون به خصوص پیراها اما برا کسی مهم نیس

وای به حال کسی که اینکارا بکنه و دانشجوی پزشکی باشه...

چون از بچگی تو ذهن شون تزریق شده که پزشکا بهترن ناخودآگاه الانم همون حسو دارن و میزارنش پای پز دادن...

درحالی که همون بیو برا رشته و شغل ایناس دیگه، طرف بیاد چیزی که هست رو انکار کنه؟ خلاصه جدی نگیر