2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣خیلی بده ها قشنگ حسادتشونو نمایان میکنن حتی نمیتونن پنهانی حسودی کنن😂😂

هفته پیش با مادرشوهریم رفتیم طلا بگیریم 

از این طلا گنده ها میدید میگفت شوهرم برام خریده بود فروختم 

چندبار گفت 

آخر گفتم طلا بدرد نمیخوره پس انداز واسه بچه و شوهر برو تفریح ب خودت برس دیکه هیچی نگفت 😂

هفته پیش با مادرشوهریم رفتیم طلا بگیریم از این طلا گنده ها میدید میگفت شوهرم برام خریده بود فروختم چ ...

مبارک باشه عزیزم.آخر سرویست چقدر شد؟ خودت انتخاب کردی

یا خانواده شوهرت؟ 

تازه عروسی؟

نه. 

عروس قدیمی 

ولی همان موقع هم نشون برام پارچه آوردن. 

ولی همه دوستام نشون براشون انگشتر آوردن. 

مادرشوهرم اینها از یک شهر دیگه عروس گرفتن. 

هیچی به من ندادن.  برای هیچ مناسبتی هیچی ندادن. 

ولی همان زمان یه جاری داشتم با من عقد کرده بود. چون تو شهر خودشون بود. مادرشوهرم اینها کلی خرید کردند بردن خونشون. 

شوهرت خوبه ؟؟؟

اخلاقش بد نیس ولی خوب خون خون می کشه دیگه از نظر خرج کردن به همون خانوادش رفته سختش مشخص من خانه پدرم بیش تر بریز بپاش داشتم 🥲کلا یه دونه دخترم خودش دیده من تو ناز و نعمت بودم مجبوره خرج کنه وضعشون هم خوبه ها برا عروس نمیخان کاری کنن