2777
2789
عنوان

جای من بودید جواب پیامای عاشقانه شوهرم ومیدادید😣❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 62 پست
میفهممت من تو شرایطتت بودم ولی چیزیه که پیش اومدهفعلا که خانواده حمایتگر نداری بچه هاتم کوچیکن یعنی ...

ازاین که کارمو تحسین میکنی درحالی ک خودم دودلم ک درست بوده یا غلط قلبم اکلیلی شد 😁😍

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خودت و همسرت زمان بده 

اینجوری نیست که بگیم کسی که یک بار خیانت کرد تا آخر عمر همونجور خراب و داغون می‌مونه 

البته باید با احتیاط وارد زندگیت بشی و  دوباره سعی کنی زندگیت رو از نو بسازی  حتماً از توصیه مشاورهای با تجربه و به درد بخور توی شهرتون کمک بگیر

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
مردی که یه بار خیانت کنه بازم میکنه قطعامن واقعا نمیتونم قضاوتت کنم ولی اگه جات بودم فقط مثل یه همخو ...

تو متاهلی؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
منم قربانی همین شرایطم عزیزم خیلی سعی میکنم خییییلی ک مث مادرم مدیریت نکنم ...

من زمانیکه پدرم اینکارو میکرد مامانم جزییات همه چیزو برام تعریف میکرد زجه میزد گریه میکرد و روان من اینقد اسیب دیده بود میخاستم خودکشی کنم و سنمم کم بود و تک فرزند

نمیخام این اتفاق برای بچه های تو بیوفته که زجر بکشن

قطعا تو مادر عاقلی هستی❤️

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

میدونم میدونم .. اما چجور میتونم ؟ کاش ب این راحتی ک میگی بود فک کنم فقط الزایمر ب دردم میخوره

می دونم سخته ولی سخت ترش خونه پدر مادرت هست سعی کن بتونی با شرایط کنار می تونم بهت بگم جدا شو خوب حالا که خوشت نمیاد دوسش نداری ولی پای بچه هات وسط هست وگرنه جدا میشی راحت بعد چند وقت دوباره ازدواج میکردی ولی بچه هات ضربه می خورن این وسط ببری پیش خودت طلاق بگیری اخرش مادرپدرت فشارمیارن مجبوری دوباره ازواج کنی با یکی از یک طرف معلوم نیست اون طرف بچه هات قبول کنه نکنه مجبوری یا پیش مادر پدرت بذاری یا قبول کردببری پیش خودت مهر پدری به خودشون نمی بینن بچه هات عذاب می کشن اون ادم که باهاش ازدواج کنی نمیاد واسه بچه هات پدری کنه یا تا اخر عمر مادر پدرت نمی ذارن تنها بمونی پیش اونا زندگی کنی بچه هات چی میشن 

اینو ب عنوان کسی ک فرصت داده ب ی ادمی ک خیانت کرده میگم ایشالله گ ایشون درس شده ولی فرصت ب ادم خیانت کار خود زنی چون شب روز میشه و بالعکس ولی ذات خراب درس نمیشه

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

ازاین که کارمو تحسین میکنی درحالی ک خودم دودلم ک درست بوده یا غلط قلبم اکلیلی شد 😁😍

معلومه که تحسینت میکنم تو از خود گذشتگی کردی بخاطر بچه هات داری اینهمه سختی تحمل میکنی هرکی جای تو بود ول میکرد میرفت ولی تو مسئولیت پذیری

هوای خودتو داشته باش رها کن و بشین واسه ایندت برنامه ریزی کن

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

اگر غیر از این بود تعجب داشت ان شاء الله به مرور زمان خوب میشی ولی خودتم باید بخوای و تلاش کنی

خواستن چجوریه ؟ نمیتونم وقتی بش فکرمیکنم سرم دردمیگیره 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

اینکه برگشتی اشکال نداره کاردرستی کردی بخاطر بچه ها. اما جدا ازش بخواب، نهایتا اگرخیلی التماس کرددیگه. یه فرصت بهش بده اینجور خودتم لذت میبری. حداقل یکبار فرصت بده بخشش هم خوبه تو بزرگی کن. 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

به خودت و همسرت زمان بده اینجوری نیست که بگیم کسی که یک بار خیانت کرد تا آخر عمر همونجور خراب و داغو ...

من میشناسمش دست نمیکشه ازاین کار گیرم ک ک بشه با این حافظه ام چیکارکنم ک همه چیو یادشه😭

خواستن چجوریه ؟ نمیتونم وقتی بش فکرمیکنم سرم دردمیگیره

اول اگر میتونی حتما با تراپیست و مشاوره صحبت کن

بعدم سعی کن اصلا به اون اتفاق فکر نکنی یه فکر دیگه جایگزینش کن