2777
2789
عنوان

همسایمون همیشه میاد وسیله میگیره

717 بازدید | 53 پست

همیشه میاد زودپزم و میبره.. الان چن روزه برده نیاورده تا نرم دنبالشم نمیاره.. 

پریشب زنگ زدم گفتم که لازم دارم اگ هستین بفرستین یا بیام دنبالش گفته غذا دارم باشه خالی کنم گفتم خیره.. 

الان دو روزه هنوز نفرستاده.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چندسال پیش با خواهرم همسایه بودم دهنم سرویس شده بود از ظرف و ظروف بگیر تا مواد غذایی عملا وایمیساد من برم نون و تخم مرغ و سیب زمینی و خیار شور بخرم بعد بیاد از ما بگیره🤣🤣🤣دیگه خداروشکر از هم دور شدیم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من حاضر بودم یک زودپز بخرم هدیه کنم همسایه مون فقط به شرطی که همسایه‌مون نانجیب و بی‌آزار نباشه.

خب همسایه ی استارتر هر دو صفتی که گفتی داره 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

خوب بهش نده بهونه بیار خراب شده یا دادم به کس دیگه ای 

، منم یکبار پنکه به همسایه قرض دادم زده بود سوزونده بود و هیچی نگفت که سوخته و برام پس آورد و بعدأ که خواستم استفاده کنم دیدم روشن نمیشه و سوخته ، اینقدر حرصم گرفت از حجم بی شعوریش که نه عذرخواهی کرده بود و نه رفته بوده درستش کنه و... 

منم پشت دستم رو داغ کردم دیگه حتی به قاشق هم به کسی امانت ندم

خوب بهش نده بهونه بیار خراب شده یا دادم به کس دیگه ای ، منم یکبار پنکه به همسایه قرض دادم زده بود س ...

مگ دیگه ندم بخدا چن روزه میخام قورمه سبزی درست کنم.. فقط هم توزود پز دوست دارم