2777
2789
عنوان

چرا نامزدم نمیگیره منظورمو اسکرین پیاماش

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردیکه نمیفهمه منظور منو نیم ساعته میگم بعد خونه خالیو رو هوا میزنه🥲😂

تنها چیزی که رادارشون و ب کار میندازه همینه🤣مردا کلا تو مسائل دیگه گیراییشون خیلی پایینه مطمئنم نفهمیده منظورتو

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
چطور با آدمی که حتی روتون نمیشه خواسته تون رو بهش بگید یا منظورتون رو کامل و واضح بهش بفهمونین می خو ...

نمیدونم راست میگید🧑‍🦯‍➡️ شاید باید بهتر بگم

ولی خب باز حرفمو رسوندم تقریبا🧑‍🦯‍➡️

اره دقیقاااا همینه اصلا بحثش مظرح نشد حتی یکی از کاربرا تاپیک قبل گفت یادم افتاد💔

باید بهش گوشزد کنی غیر مستقیم. اگر گفت بیا خونمون بگو برعکس شده شماباید بیاین خونه ی ما 

خانوادم همه رفتن شهر دیگه چون مامانبزرگم حالش بد شده من بخاطر امتحانا نتونستماخه نمیدونم میترسم ماما ...

بزار شوهرت بیاد پیش خودت دوتایی باشید بهتر نیس؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
بزار شوهرت بیاد پیش خودت دوتایی باشید بهتر نیس؟

اخه یجوریهههه معذبم🧑‍🦯‍➡️

تازه عقد نکردیم صیغه ایم هر چند که بچگی پسر خوبیه ولی بازمم من رغبت نمیکنم تنها بیارمش خونه🧑‍🦯‍➡️

اخه خونه ماعم کسی نیست لامذهب مامانم بدترین موقع سفرش گرفته

نباشه  دوتایی شب یلدا بگیرید والا من بودم میموندم خونه ب شوهرم میگفتم بیا

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒

پیام اخرش خیلی ب دلم نشست😂😂😂

عزیزم خودتو اذیت نکن مستقیم بهش بگو بزرگترت باید دعوتم کنه تا بیام یلدایی هم ک واقعا حقته برات بیارن شایدم نامزدت میخاد سوپرایزت کنه چمیدونم اگه باهاش راحتی و وضعش خوبه برید باهم ی تیکه طلا بخرید برا خودت