ناینو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 7658 عنوان تمیز وبدون موبودن بدن درحفظ رابطه تاثیری داره 2451 بازدید | 96 پست اخه من به جز نواحی حساس زیاد سخت نمگرفتم سریه جریاناتی که پیش اومد شوهرم گفت توبدنت اندازه یه لحاف پشم داره وتازه ادعات هم میشه دیروز | 23:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 11914 نظر ما که به کارت نمیادمهم شوهرته که بدون مو میپسنده😂 تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1137 بسخیال من شب عروسیم یه حدفی بهن زد یادم میاد حالم بدمیشه ازش وانتخابم حالامث ...پشیمونع ازکاراش ولی چ فایده یه زن و یه شب عروسیش و تاابد باهاش
مادرشوهرمهربونه عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 1551 مگه غیر از بکینی و زیر بغل جایی مو داره حالا اونا ک تنبلی تخمدان دارن عین من رو خطر شکم هام دارن
دلآرای عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 410 خب ببین سر یه جمله نمیشه گفت داره یا نداره اما خب الان ک گفته کلا بدنت شیو کن
ناینو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 7658 نظر ما که به کارت نمیادمهم شوهرته که بدون مو میپسنده😂 میدونی رفته بهم خیانت کرده حالا این حرفارومیزنه میخوام بدونم راست میگه یاداره بهونه میاره خودش تبرعه کنه
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 5707 کسی اینو میگه ک خودش درحد برد پیت باشه والا دیگه کسی پشم و پیلی دوس نداره زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
دلآرای عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 410 بسخیال من شب عروسیم یه حدفی بهن زد یادم میاد حالم بدمیشه ازش وانتخابم حالامث ...پشیمونع ازکاراش ولی ... چی گفت؟بمیرم انقد بد ادم دلش ک از همسرش شب عروسی میشکنه دیگ تاابد زخم دلش
بهارانه_ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 8470 بسخیال من شب عروسیم یه حدفی بهن زد یادم میاد حالم بدمیشه ازش وانتخابم حالامث ...پشیمونع ازکاراش ولی ... چی گفت
ناینو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 7658 کسی اینو میگه ک خودش درحد برد پیت باشه خودش درحد شامپانزه هست،اقارفته خیانت کرده حالا داره ایناروبه من میگه که آره بدنت مو داره ارایش نمیکنی واین حرفا
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 11914 میدونی رفته بهم خیانت کرده حالا این حرفارومیزنه میخوام بدونم راست میگه یاداره بهونه میاره خودش تبرعه ... خب اگر رفته خیانت کرده بحث فرق میکنهبهش بگو بهم میگفتی بدت میادپول لیزر هم میدادی همیشه صاف و صوف بودمدیگ پی پی اضافی نخور تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !