2777
2789
عنوان

چرا اینطوری شدن خیلی از دخترا 🙂‍↔️

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 72 پست
ایشون با همین فرهنگ غلطی ک جا انداختن بین جوونا،به اندازه کافی تو تربیت بچه های مردم اثر گذاشته علنا ...

فاطمه جون اینو قبول داری ک هر کسی باید ذات داشته باشه بچه ای ک میخواد الگو بر میداره بچه ای هم‌هس اصلا الگو بر نمی داره پ هر کسی هر کاری می‌کنه ب ذاتش بر میگرده من بیشتر دوستام سیگارین منم توشون هستم و خیلی هم صمیمیمم ولی تا حالا لب به سیگار نزدم و متنفرم امیدوارم منظورمو درست بیان کرده باشم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نکیدونم چرا فکر کردید فقط برای خودتون این اتفاق افتاده ؟!برای ما هم این اتفاقات پیش میاد ولی چون درح ...

ن اصلا بات موافق نیستم چون من بی دست و پا نیستم با هر کی مثه خودش 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خدا هم عقل داده یکم فکرکنیم و راه درست انتخاب کنیمسکوت کردن در برابر انسان خطاکار به دلیل ترویج کار ...

من و شما سکوت نکنیم اون آقا دیگه حرف زشت نمیزنه ؟

فاطمه جون اینو قبول داری ک هر کسی باید ذات داشته باشه بچه ای ک میخواد الگو بر میداره بچه ای هم‌هس اص ...

بله منظورتون رو متوجه میشم 

ولی همه مثل هم نیستن،شما قطعا عاقل و بالغ هستین که این رفتارها روتون اثر نداشته ولی یه بچه ی نوجوون ک تو جویه ک همه چی روش تاثیر می‌زاره وقتی اینا رو میبینه قطعا تاثیر میگیره 

ایشون تو ویدیوهاشون خیلی راحت از رابطه با دخترای متعدد صحبت میکنن،بنظرتون اینا تاثیر نمیزاره؟دو تا آدم دیگه هم مثل ایشون تو فضای مجازی این بی بند و باریها رو ترویج کنه بسه برای به فنا رفتن جامعه و خانواده ها 

تو همین سایت از صبح دیدین چقدر تاپیک درباره رابطه با نامحرم زدن که ترس از حاملگی داشتن؟؟؟اینا تاثیر از همین جور چیزاست 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 
این دیگه مشکل از مغز و تفکر شماستوگرنه یه انسان نرمال فحاشی رو برای هردو جنس بد میدونه

واقعیت تلخه متاسفانه چیزی هم که ایران زیاد داره روشنفکرنما که فک می‌کنند کسی به زن چیزی میگه داره اشتباه میکنه 

واقعیت تلخه متاسفانه چیزی هم که ایران زیاد داره روشنفکرنما که فک می‌کنند کسی به زن چیزی میگه داره اش ...

درسته و از اون طرفم چیزی که تو ایران زیاده متعصبای زن ستیز هستن که فکر میکنن برده مردان

امثال اینا فرهنگ غنی مارو این همه رو به افول برده

درسته و از اون طرفم چیزی که تو ایران زیاده متعصبای زن ستیز هستن که فکر میکنن برده مردانامثال اینا فر ...

هر دو مشکل دارند ولی زن جایگاهش بالاتر از این حرفاست که دهنشو به حرفای رکیک جنسی و هر چی باز کنه 

اتفاقا همین مدل زنا تو واقعیت برده مردان نه زن بافرهنگ و تحصیلکرده

روز خوش🖐

نه من آدمای خز و خیل و تازه به دوران رسیده رو دنبال نمیکنم

آیسان فحش میده بده

اون بلاگرایی که پولتونو میخورن و براتون کلاس میزارن خوبن

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
نه ولی با فحش دادن اومد بالا و کلی بچه سال فالورش هستن که دارن ازش الگو برداری میکنن

آیسان فحشم بده مردمو نصیحت میکنه باعث شده کلی از آدما به ورزش و تلاش و ترک اعتیاد ترغیب شه نمونش خود من  کلی کمک مالی به اینو اون کرده یه قرونم پول تبلیغات و....نمیگیره سایت شرط بندیم نداره 

کاش انقدر زود آدمارو قضاوت نکنیم 

هر دو مشکل دارند ولی زن جایگاهش بالاتر از این حرفاست که دهنشو به حرفای رکیک جنسی و هر چی باز کنه اتف ...

نه زن نه مرد درست نیست فحش بدن درست ولی اگر ارزش زن بالاتره نباید شما اعتقاد به این داشته باشی زن اگر با فحش بیشتر میاد پایین

هر دو مشکل دارند ولی زن جایگاهش بالاتر از این حرفاست که دهنشو به حرفای رکیک جنسی و هر چی باز کنه اتف ...

چرا سفسطه میکنی؟😂

مگه من چیزی غیر این گفتم؟

حرف من اینه انسان مگه اشرف مخلوقات نیست؟

پس چرا باید سطح خودشو انقدر بیاره پایین با فحاشی؟

اصلا فحاشی مگه به جنسیت ربط داره؟

هر زنی فحاشی کنه از زنا و مردای دیگه سطحش پایین تره

و هر مردی فحاشی کنه از زنا و مردای دیگه سطحش پایین تره

این قضیه خیلی بدیهیه...

هر بچه های میتونه درکش کنه نمیدونم شما در برابر چی انقد مقاومت میکنی !!!