2777
2789
عنوان

چرا اینطوری شدن خیلی از دخترا 🙂‍↔️

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 72 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینطور خیلی از پسرای خز و خیل مثل آیسان اسلامی

😐😐

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

من تشویق میکنم

اگه پدرت جای اون مرده بود و دختره شروع می‌کرد به فحش دادن نوامیستون و فحش‌های ک دار اونوقت هم تشویق میکردی؟؟؟؟؟؟

دعوا سر چیز بیخود بوده روی صندلی نوبت اینا پاشده بودن رفته بودن بعد اون مرد و پسرش اومده بودن نشسته بودن واینا فک کرده بودن این صندلیا مال اینا بوده فقط

من خودم از جمله خانمی هستم ک پشت فرمون می‌شینم فوهش بد میدم و ب نظرم ی سری مردها ک می‌خوان بت بی ادبی کنن و حرف بی ربط میزنن حقشونه و لایق فوهش ناموس هستن و این ربطی نداره چون خانوم هستن زشته و بد و بگن طرف هرزست ب نظرم کسی هرزست ک فکرش اینه ک طرف چون زن باید فوهش بشنوه و هیچی نگه نخیر جااانم با هر کی مثه خودش

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یه روز اول صبح بود

یه دختر بی ادب با یه ماشین قراضه به یه خانم که سرویس مدرسه بود راه نمیداد

دستشو از شیشه اورده بود بیرون 🖕🏻نشون میداد

دلم میخواست پیاده بشم کتکش بزنم

بدم میاد از اینجور آدمهای آشغال

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
من خودم از جمله خانمی هستم ک پشت فرمون می‌شینم فوهش بد میدم و ب نظرم ی سری مردها ک می‌خوان بت بی ادب ...

انسانی ک ادب و فرهنگ خط قرمزش باشه در هیچ زمانی از خط قرمزش رد نمیشه 

بی فرهنگی و بددهنی صفت منفیه چه شرایط عادی چه شرایط حساس