2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 88425 بازدید | 683 پست

من سه تا موی کلفت زیر چونه م درمیاد همیشه. با منقاش برش میدارم شوهرم دوس ندارم بدونه. 

یه بار شوهرم پیرهن تنش نبود جلوی اینه وایساده بود. منم اومدم خیلی رمانتیک سرم  رو گذاشتم روی شونه هاش. بعد چند ثانیه گفت ببخشید ولی ریشات داره اذیتم میکنه. خیلی ضایع شدم خیییلی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا که سوتی نیست اگه اینجوری باشه من سوتی السلطنه کبیرممن همیشه به جای حرف زدن رژه میرم

منم نائب السلطنه شما هستم

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

اوه سوتی زیاد دادممخصوصا جلو خانواده شوهر اصلا نمیدونم چرا اینطوریم

چون زیاد حرف میزنی

اکثرا کسایی که زیاد حرف میزنن سوتی زیاد میدن

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

رفتم جلو در خونه همسایمون براشون نذری ببرمپسر همسایه که کراشم بود آیفون و برداشت ، خواستم بگم سلام ب ...

حستو اون زمان خریدارم😂😂😂😂

فک میکنی رو ابرایی

خواهری دارم ۲ سال ازم بزرگتره کوچیک ده سالی داشتم اونموقع

شب مهمون داشتیم با کمبود پتو مواجه شدیم منو خواهرم یه پتو رومون بود بعد اوایل شب هی با لگد میزد بهم پتو رو میبرد زورشو نداشتم هیکلی بودمنم صبر کردم نصف شب انتقام بگیرم یهو نصف شب پتو رو کشیدم و چند تا لگد  محکم از دلو جون زدمش ولی در کمال تعجب دیدم پتو رو نکشید لگدم نزد اخه خیلی لجبازه عجیب بود

صبح بیدار شدم دیدم مادربزرگم اومد گفت تمام بدنم درد گرفته حتی نگفت بخاطر من!

خیلی مظلومه خیلی خجالت کشیدم انگار نصف شب جاشو با خواهرم عوض کرده بود  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
وااااای اتفاقا می‌دونی اشتباه منم همین بود چون اسم خواهرمم کوثر ..برا زن داییم نوشتم کوثر جون ..برای ...

اههههه😂😂😂😂😂

خداروشکر زمان میگذره وگرنه ادم میمیره از خجالتِ خیلی چیزا

چند شب پیش من و نامزدم و ابحیم و پسر عموم که ۳ سال ازم کوچکتره داشتیم بازی شهر به شهر میکردیم بعد نامزدم هی دوسه باری کرم ریخت و تقلب میرسوند مثلا 

بعد پسر عموم دید گفت واقعا که چرا تقلب میکنین این درست نیس و فلان یهو دیدم لباش افتاده رو هم نه که زیاد و یکم خودشو گرفته بود مظلوم  منم به حساب خودم خواستم باهاش شوخی کنم سر اینکه مظلوم گرفته خودشو 

گفتم آری آری جان خود در ک ی ر کرد ممد میخاستم بگم تیر گفتم ک ی ر نامزدم چشماش سرخ شده بود ابحیم از خنده پاره شده بود پسر عموم از ترس نامزدم نمیدونست بخنده  یا گریه کنه من بیچاره انقد خجالت کشیدم ۳ سالم کامل تفاوت سنی نداریم 

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم