2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 78304 بازدید | 662 پست
من نوشته بودم وای ببین کوثر چی گذاشته پروفایلش ..بعد اون گفت مگه مشکلش چیه منم سین کردم بعد چند ساعت ...

😂😂😂😂😂😂 وواااااای

منم یبار اومدم از دوستم غیب کردم که اره خیلی ولنگاره خیلی روداره دوس پسر داره همه رو تیغ میزنه،اومدم بفرستم برای خاهرم فرستادم برای خودِ دوستم😤

حالا خوبه ۲ تا دوست به اسم زهرا داشتم گفتم بااون یکی زهرا بودم فقط بهش نگی توروخدا اونم گفت خیالت راحت نمیگم😂

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

با یکی از اقوام بیرون بودیم عینکی هست دختره 

بعد پسره اومد تیکه بندازه گفت چشاتو گذاشتی پشت ویترین من دیدم ناراحت شد خواستم دفاع کنم گفتم نه گذاشته ک..ن مامان تو 

یهو اونا خندیدن این فامیل ما تو افق خیره موند🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یکی از اقوام بیرون بودیم عینکی هست دختره بعد پسره اومد تیکه بندازه گفت چشاتو گذاشتی پشت ویترین من ...

لعنتی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

من یه بار با اعتماد بنفس حرف میزدم ادامسم اومد بیرون🫠🫠😫

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

سر کلاس زبان بودم 

تیچره ازم به اینگلیسی پرسید نیمه شعبان چه روزیه؟

منم اومدم کم نیارم 

گفتم هپییییییی برث دِی امام زمااااااانننننننن 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تیچره گفت اووو بات ایم نات امام زمان

کله کلاس رفت رو هوا 

تیچرمون یه پیر مردی بود

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
با رفیقام تا دیروقت بیرون بودیم مامانمم خونه نبود زنگ زد گفت کجایی گفتم خونم گفت من کلید جا گذاشتم ۱ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بودنتو ب رخ اسمون میکشم ک دیگ ب ماهش ننازه ♡A♡🫂🫀️ 

رفتم جلو در خونه همسایمون براشون نذری ببرم

پسر همسایه که کراشم بود آیفون و برداشت ، خواستم بگم سلام براتون شله زرد آوردم هول شدم گفتم سلام شله زردم😐

من اینطرف تو خیابون از خنده مردم کراشم اون طرف تو خونه قهقهه میزد

آخرشم بهم تیکه انداخت گفت منم آش رشته ام🤕

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

خب وایسین خودمم بگم😂😂🙈یه بار رفتم داروخانه پدبهداشتی بخرم☺️😂حالم اصلا خوب نبود فروشنده یه پسر جو ...

وایییییی 😐😂

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور