2777
2789
عنوان

ازمایشای بارداری لطفا بیاین

86 بازدید | 28 پست

خانومای باردار 

چه ازمایشایی رفتین دادین و برای چی 

بعد این ازمایش انتی بادی وهموگلوبینو هم‌دادید 

و خیلی مهمه؟ 

بعد اینایی که با همسرتون نسبت فامیلی داشتین ازمایشای دیگه ایم دادین یا نه 

لطفا راهنماییم کنید خیلی گیج شدم میترسم ازمایشی باشه نرفته باشم فقد ازمایش تیروئید قند دادم با ی ازمایش برای بهداشت و ازمایش غربالگری سه ماه اولو چیز دیگه ای لازم بوده که نداده باشم 

هرچی لازمه بگین لطفا چه ازمایشایی مهمه 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

چند هفته ای

چندسالته

با شوهرت فامیلین

سابقه بیماری ژنتیکی یا خاص دارین تو اقوام

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند هفته ایچندسالتهبا شوهرت فامیلینسابقه بیماری ژنتیکی یا خاص دارین تو اقوام

۱۴ هفته 

سنمو نورسین لطفا اما خب سنم اونقد زیادم نیست 

بعد نه تو خانواده و هیچکس بیماری اونطوری نداره خداروشکر

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اونو‌ ک دکترت باید تشخیص بده چه آزمایشی نیاز داری هرشخصی هم بسته به فاکتورهای خونش و کم وزیاد بودن مشکل داشتن دکتر براش آزمایش مینویسه من تو آزمایش هام نمیدونم ویتامین دی .فاکتور های خون .قند چربی .ایدز .تیروئید مشخص شدن گروه خونی وخیلی چیز های دیگ بود ..الان ماه هفتم دوباره آزمایش نوشته دکتر قبلشم ک گلوکوز دادم با اکو قلب .سونوگرافی ها غربالگری فعلا همین 

باید برید متخصص زنان با توجه به سوابق پزشکی براتون بنویسه یک سری موارد رو

رفتم ولی دکتر اصلا زیاد اهمیت نمیده دارم میگردم دنبال دکتر خوب هنوز پیدا نکردم 

فقد ی عمس بهم داده گفته زن باردار اینارو باید بره اما بعضیا همچین میگن تو بارداری سوراخ سوراخمون کردن فلان این کلا چندتا ازمایش شاید سه چهارتا بیشتر نداره میخواستم ببینم همونایه یا نه هنوزم هست

روزای خوب توی راه😎✌🏻

۱۴ هفته سنمو نورسین لطفا اما خب سنم اونقد زیادم نیست بعد نه تو خانواده و هیچکس بیماری اونطوری نداره ...

اگر زیر ۱۸ سالی باید غربالگری هارو جدیتر بگیری 

ازمایش چکاپ کامل بارداریو دادی دیگه 

هپاتیت و ایدز و گروخونی و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اونو‌ ک دکترت باید تشخیص بده چه آزمایشی نیاز داری هرشخصی هم بسته به فاکتورهای خونش و کم وزیاد بودن م ...

خب بعنی خود دکتر میفرسته ؟ 

من هم سونوهامو مبینه اصلا نگفته فلان ازمایشو برو بده 

ازمایش انتی بادیو دادین شما؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اگر زیر ۱۸ سالی باید غربالگری هارو جدیتر بگیری ازمایش چکاپ کامل بارداریو دادی دیگه هپاتیت و ایدز و گ ...

نه زیر ۱۸ نیستم

نه چکابو‌نرفتم 

الان دیره برم؟ چرا پس ای دکتر نفهم من چیزی نمیگه اخه😐

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه زیر ۱۸ نیستمنه چکابو‌نرفتم الان دیره برم؟ چرا پس ای دکتر نفهم من چیزی نمیگه اخه😐

خب خودت بگو بهداشت میری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب بعنی خود دکتر میفرسته ؟ من هم سونوهامو مبینه اصلا نگفته فلان ازمایشو برو بده ازمایش انتی بادیو دا ...

بعله عزیزم دادم ..بعله دکترت مینویسه هر آزمایشی نیاز باشه البته اگه دکترت دکتر خوب ودقیقی باشه از دکترت مطمئنی

اره بهداشت که میرم اونجا ی ازمایش ازم گرفتن گفتن ۱۰ روز دیگه جوابش میاد نکنه همون چکاب بوده؟

احتمالا خودشون ازمایش گرفتن چ خوب کجایید بیاییم همونجا

1
5
10
15
20
25
30
35
40