من با پارتنرم یکسره دعوامون میشه من به این فرد توجه میکنم و کلی محبت میدم ولی خیلی با من بد اخلاقی میکنه وقتی هم میگم حرف بزنیم من میام توضیح بدم بابا جان من دوست دارم من دارم تلاشمو میکنم ببین وقتی باهام بد رفتاری میکنی قلبمو میشکنی من هنوزم دوست دارم ببین حواسم بهت هست بهت محبت میدم و یکسره به من میگه منت میزاری در صورتی که من موقعی این حرفارو میزنم که میخوام بهش بفهمونم من این همه باهات خوبم چرا اذیتم میکنی چرا قلبمو میشکونی؟ چرا متقابلن تو رابطه محبت نمیکنی من دوست دارم چرا بد رفتاری میکنی؟ و شاید به به ندرت این شکایت رو بکنم و هر دفعه هم بهم میگه منت میزاری من چیزی جز منت نمیبینم عشق این نیست که طرف کاراشو منت بزاره میشه بهم بگین چجوری بهش فرق منت گذاشتن با اینکه میخوام بفهمونم بابا من دوست دارم من دارم اذیت میشم اینارو میگم که متوجه بشی من دوست دارم چون تو اصلا نه به چشمت میاد نه توجه میکنی به دوست داشتنام و نادیدشون میگیری چجوری فرق منت و این رو بهش حالی کنم یه جمله بگید که بشه متوجهش کرد این منت نیست!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیلی ممنونم ازتون ولی خب آخه یکسری اخلاقا وقتی باعث آسیب میشن وقتی نمیخواد توی رابطه کمک کنه چی؟ باز ...
قرار نیست بهت توهین شه یا تحقیر شی...هیچ رابطه ای یه طرفه به هدفش نرسییده...تو تنها میتونی پیش وجدان خودت راضی باشی که ۱۰۰ خودتو رو گذاشتی...اگه اون به هر دلیلی راه نمیاد یا بدترش می کنه باید تجدید نظر کنی.