2777
2789
عنوان

تو رابطم به مشکل خوردم نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 58 پست
من میگفتم خودش میره حتما یجایی چون نمیتونستم تکلیف خودمو بدونم من باید برم یا بمونم توی این رابطه بخ ...

اخه نمیشه آدم یه چیزایی رو میخواد و اینکه مشکل من اینه همش ازم انتظار داره عالی رفتار کنم چون همیشههه بد عنقه اما من تا غر میزنم میشم آدم بده یعنی میگید یکسره همش باهاش مدارا کنم؟

از تمام چیزایی هم که میدونه قلبمو میشکونه و اذیتم میکنه سواستفاده میکنه مثلا میگه آره من باید همون‌جوری سرد باهات رفتار کنم وقتی باهات سرد رفتار میکنم دیگه از من انتظاری نداری و خوبی اشتباه گردم گفتم عاشقتم منم اوثینکر و کمال گرام انقدرررر بهم میریزم که خدا می‌دونه عملا داره خفم میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میدونم این آدم به هیچ وجه پیگیری نمیکنهبعدک دور از جون شما احمقمن قشنگ با اغراق گفتم چقدر وابستشم ...

نه نمیده شاید هیچ ری اکشنی نشون نده یا حتی نیاد اما برگشتنی به سمتت هست نمیتونه ام پیگیرت نباشه اما از این چیزا نگو الکی به خودت حسه بد نده به نظرم بهتررررین روش همین توی چت صحبت نکردن ، بحث نکردن با حتی کش ندادن هیچ بحثیه

میدونی چرا؟ پسرا ذهنشون استوانه ایه یعنی اینکه نمیتونن تمامی احساساتو باهم بفهمن فقط بکی بزور دوتا برای همین این شکلین اما ما نه همرو لاهم درک میکنیم برای همین ما خیلی اذیت میشیم اما اونا ب یجاشونم نیست شاید بعدا یهو بفهمن ، پس خودتو خسته نکن خوشگله و هرچی میگه بزارش برای حضوری اونم بزن در خنده

یه مدت اصلا بهش اینارو نگو و معمولی باش اقا ناراحت شدی شده خودتو بزنی ام بزن ولی به اون هیچی نگو هم ...

خب این بدتر نمیکنه؟

پر توقع تر نمیشه؟ 

اون وقت رابطه کش پیدا کنه منم یه چیزایی احتیاج داشته باشم بخوام بگم نمیزنه تو سرم چون همین الانشم میزنه تو سرم میگه من اشتباه کردم گفتم عاشقتم تا وفتی باهات سرد بودم و بی احساس بهتر بودی غر نمیزدی و شکایت نمیکردی.

اخه نمیشه آدم یه چیزایی رو میخواد و اینکه مشکل من اینه همش ازم انتظار داره عالی رفتار کنم چون همیشهه ...

هی خدا.. میدونی چیه چون دوس داشتنه از سمتمون هیت نمیتونیم که کامل منطقی باشیمو کات کنیم🥲

پس من فقط راهی که تونستم ادامش بدمو بهت گفتم وگرنه کاش خدا برامون درست کنه همه چیزو..

وااای اقا راستی چرا چت میکنین؟ برید ویدیو کال یا تماسی حرف بزنین میدونستی اکثر دعواها بخاطر چت کردنه ...

اصلا از کال و تماس تصویری خوشش نمیاد یا حضوری یا چت.

بعد من هیچوقت مشکلاتم و حضوری نمیگم همیشه توی چت اینجوری میشه اینبار تصمیم گرفتم حضوری بگم...

اما نمیاد خوشش نمیاد بیاد چیکار کنم

خب این بدتر نمیکنه؟پر توقع تر نمیشه؟ اون وقت رابطه کش پیدا کنه منم یه چیزایی احتیاج داشته باشم بخوام ...

دقیقا تحمل غر نداره اینارو میگه چمن میدونه تو به خوب بودنش نیاز داری و نمیخای باهات اینجور رفتار کنه داره از احساساتت سو استفاده میکنه برای همین میگم دیگه بهش نگو، یبار گفتی میخواست بفهمه میفهمید عشقم ، پس تنها راهش همین برو نیوردنس و وقتی از نزدیک دیدیش بهش بگو اونم در غالب مسخره بازی باور کن بیشتر جوابه تست کردم خودم

عزیزم به نظرم ایشون رو همینجور که هست قبول کن یا باهاش کات کن. چون نگاه آدما رو تو این سن سخت میشه ع ...

خیلی ممنونم ازتون ولی خب آخه یکسری اخلاقا وقتی باعث آسیب میشن وقتی نمیخواد توی رابطه کمک کنه چی؟ بازم باید بپذیرمش وقتی مورد توهین، تحقیر، سرزنش قرار میگیرم؟

پیج زیاد دارم این رو هم حتما فالو میکنم اما هرکی یه چیزی میگه گیج شدم...

کسی که دوستت داشته باشه نمیتونه دوریتو تحمل کنهشایدم زیاد بودی واسش باید یکم فضا بدی دلش تنگ شه

اره من همیششششه در دسترسشم پیام میده به ثانیه نمی‌کشه جواب میدم...

اصلا از کال و تماس تصویری خوشش نمیاد یا حضوری یا چت.بعد من هیچوقت مشکلاتم و حضوری نمیگم همیشه توی چت ...

بهش نگو مشکل هست فقط حضوریدهمو ببینین لابه لای صحبتات بگو اصلا نزار بفهمه میخای بهش بگی یا ناراحتی ، این چند وقت پیشا یهویی خیلی سکوت کردم بدون هیچ گیری حتی قیافمم مدل خاصی نبود که بفهمه ناراحتم، اما یهو دیدم رفتارش خیلی گرمو صمیمی شد قربون صدقه های خوبی میرفت برگام ریخت و بعد فهمیدم باید این شکلی باشم دیگه الان رابطم تقریبا بهتر شده

اره من همیششششه در دسترسشم پیام میده به ثانیه نمی‌کشه جواب میدم...

خب نبایددد باشی ، ببین جوابشو بده اما همیشه بگو درگیر بکاری مثلا داشتی کتاب میخوندی، اتاق تمیز میکردی، لباس اتو میکردی یجیزی بگو 

نه نمیده شاید هیچ ری اکشنی نشون نده یا حتی نیاد اما برگشتنی به سمتت هست نمیتونه ام پیگیرت نباشه اما ...

اینبار حضوری تلاش میکنم امیدوارم جواب بده فقط نمبدونم چجوری حضوری بهش بگم منت نمیزارم