2777
2789

سلام

من رتبه ۱۰۲ کنکور زبان بودم و امسال با کلی زور و سختی دبیری زبان رجایی قبول شدم 

اگر سوال دارید بپرسید جواب میدم:)

تبریک میگم عزیزم

میشه بپرسم منابع و درصدات برای کنکور زبان چی بوده؟

کلا چیا خوندی 

ظرفیت شهرتون چقدر بود؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

تبریک میگم عزیزممیشه بپرسم منابع و درصدات برای کنکور زبان چی بوده؟کلا چیا خوندی ظرفیت شهرتون چقدر بو ...

من شمیران بودم

امسال فقط از تهران مرکزی کن و شمیران گرفت

۸ خانوم منطقه خدمت ۴ 

و ۷ خانم منطقه خدمت ۵ 

که من ۵ زدم 

زبان تخصصی ۶۸ درصد و تراز ۹۱۰۰

منابع کتاب بارونس و لغات ایلس رو سال آخر خوندم 

سال قبلش هم ۵۰۴ رو بسته بودم 

رشتم تجربی بود و تراز معدلم حدود ۸۰۰۰ بود 

دقیقش ۷۷۸۹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبریک میگم💗میشه بگی که فرق رجایی با فرهنگیان چیه؟

سلام بله حتما

کسر از حقوق نداره

سطح علمی بسییاااااار بالا و اساتید تاپی داره 

مختلط و بین المللیه مثلا امسال چند دانشجو روس و عرب داریم

با کلی مهندس و رتبه برتر همکلاسی

فرصت رشد وحشتناکی داری

میتونی چند جا کار کنی و محدود نمی کننت مثل فرهنگیان 

و از همه مهمتر دبیری نه آموزگار 

خود دانشگاه توی لویزانه و موقعیت مکانی فوق العاده ای داره 

من شمیران بودمامسال فقط از تهران مرکزی کن و شمیران گرفت۸ خانوم منطقه خدمت ۴ و ۷ خانم منطقه خدمت ۵ که ...

اها که اینطور خیلی عالی 

آزمون هم زدید برای کنکور زبان؟

نظرتون درمورد کتاب شهاب اناری چیه؟

من سطح زبانم متوسط به پایین هست کتاب oxford word skills و grammar in use رو میخونم 

نمیدونم جوابه یا نه واسه کنکور زبان🥲از طرفی ظرفیت شهر مون اکثر سال ها کمه و در حد ۲ یا نهایتا ۳ نفر میگیرن

بنظرتون چه کنم چیا بخونم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اها که اینطور خیلی عالی آزمون هم زدید برای کنکور زبان؟نظرتون درمورد کتاب شهاب اناری چیه؟من سطح زبانم ...

خیلی کتاب های خوبی میخونی. 

بخصوص اناری اگر روی کلوز تست هاش کار کنی بلا شک ۳۰ درصد کنکوری رو بستی 

خیلی کتاب های خوبی میخونی. بخصوص اناری اگر روی کلوز تست هاش کار کنی بلا شک ۳۰ درصد کنکوری رو بستی

خداکنه واقعا خوب باشه اخه سطح زبانم در حد بالا نیست فقط ۳ سال کانون زبان رفته بودم وقتی که راهنمایی بودم🥲

شما کلاس زبان رفته بودید از قبل؟

خداکنه واقعا خوب باشه اخه سطح زبانم در حد بالا نیست فقط ۳ سال کانون زبان رفته بودم وقتی که راهنمایی ...

بله ، حدودا از کلاس چهارم زبان رو جدی شروع کردم.

ولی اگر رجایی مدنظرته بیشتر باید رو مصاحبه و بومی تهران بودن برای ربان تمرکز کنی

اگر بومی باشی حتی با درصد بین ۲۰ تا ۳۰ ث تراز نهایی خوب یعنی مثلا معدل حدود ۱۷ هم امکان قبولی هست

بله ، حدودا از کلاس چهارم زبان رو جدی شروع کردم.ولی اگر رجایی مدنظرته بیشتر باید رو مصاحبه و بومی ته ...

که اینطور 

مرسی ازت عزیزم بخاطر راهتمایت امیدوارم موفق باشی