2777
2789

بچه ها معلم بچه ام کارای تزئینات جشن یلدا رو سپرده بود به من چون شغلمونه وتو جلسه تو جمع مادرا درموردش با من صحبت کرد وبرنامه ریزی کردیم وگفت قیمتت وبفرست تا بذارم تو گروه برا مادرا 

آقا من با شوهرم مشورت کردم وبرنامه ریزیامون وکردیم ویه مقدار پول هم خرج کردم ووقت صرف کردم که همه چی اوکی باشه آماده بودم 

وبه معلم گفتم میتونم برای یه کاری که قرار بود برای بچه ها تک تک انجام بدم تخفیف ویژه بدم فقط شما تعداد بدین ببینم چند تااز بچه ها میخوان تا منم بسته به تعدا تخفیفمو بیشتر کنم هر چه تعداد بیشتر تخفیف بیشتر

امشب دیدم تو گروه پیام گذاشته کار تزیینات وسپرده ایم به آقای فلانی از مثلا شهر دلقوز آباد( اسم مستعار)وقرار شده اینقدر هم تخفیف بده

من پیام وکه خوندم یه جوری ضایع شدم وخیلی ناراحت شدم 

یارو قیمتا رو خیلی شدید مفت گفته بود ومن مطمئنم یه کار بی کیفیت بهشون میده نسبت به کار ما

گفتم خانم فلانی کار وکه سپردین به فلانی من برای بچه ی خودم خودم تهیه میکنم فلان چیز و

گفت شرمنده ومن بی تقصیرم ومدیر این کار وکرده گفتم مشکلی نیست دلقوز ابادیا زرنگن با هم همکاری میکنن ممنون ویه قلب نارنجی گذاشتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انتظار داشتم بهم خبر بده که قراره بدیم به یه نفر دیگه یه معذرت خواهی چیزی بکنه حداقل

تولد بچمم برنامه ریزی کرده بودم جشن بگیرم تو مدرسه همه چی آماده کرده بودم یهو مدیر پیام گذاشت فردا جشن کودک داریم گفتم مگه قرار نبود جشن بگیرم برا بجه ام گفت بذارش پس فردا واونجا فهمیدم چه مدیر بی شخصیت وبی شعوریه

انتظار داشتم بهم خبر بده که قراره بدیم به یه نفر دیگه یه معذرت خواهی چیزی بکنه حداقلتولد بچمم برنامه ...

معلم بازم بی تقصیره

مدیر مشکل داره

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
کارخوبی کردی عزیزم باید بهش می گفتی من زحمت کشیدم هزینه کردم باید به من خبر می دادید

راست میگی کاشکی قبل اینکه جوابشو بدم پیامتو دیده بودم آخرش باید یه جوری بهش بگم که هزینه کرده بودم حواسم نبود بگم تقریبا ۵۰۰ تومن وسیله خریدم

معلم میتونست بهتون اطلاع بده و عذرخواهی کنه

به نظر من معلم نمیتونه مقصر باشه چرا که تصمیم گیرنده مدیره و اینکه جمع کردن پول از دانش آموزان خیلی سخته خیلی از خانواده ها به دلایل مختلف همکاری نمیکنن به خاطر همین گاهی مدیر و معلم مجبورن تن به بی کیفیتی بدن

خب گلم اینجا ایرانه تنها چیزی ک مهم نیس کیفیتهمفت باشه کوفت باشه

دقیقا هر کی میاد به قیمت نگاه میکنه اصلا به کیفیت نگاه نمیکنه خیلی کم پیش میاد کیفیت براشون مهم باشه ودقیقا اون آدما از سرو روشون هم مشخصه آدمای گرونی هستن