2777
2789

از اول آذر استرس شدیددد داشتمم کلا از دست دادم این چند هفته رو 😭 یه رتبه زیر ده هزار ۵ هزار ۷ هزار منطقه ۳ رو میخوام... تا اردیبهشت شدنیه یا نه

پایه ام ضعیفه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگوو نیاز دارم بشنومم

حقیقتا اینو الان میگم و هیچوقت دیگه تکرار نمیکنم این چیزم که میگم معجزه هست

من یه دوره شرکت کردم تو یه دوره از یه پزشک که درس مشاوره هم خونده بود ببین اصلا یعنی حرف دل آدما اصلا خیلی خفن بود واقعا توصیف نمیتونم کنم دید منو نسبت به درس دنیا همه چیز عوض کرد

ببین وقتی میگی میشه نمیشه

یه سوال

الان بگم نمیشه نمیخونی؟

اگر میخونی که باید بگم ببین حتی اگر پایه ات ضعیف ضعیف هم باشه اگر اگر ببین تاکید می‌کنم اگر اصولی باشه یعنی جوری به عرش میرسی منم دعا میکنی

من یه آیدی میدم تو فقط برو تو کانالش ببین محتویاتش چیه

و خصوصا نظرات دوره اکت رو بخون که خصوصا مخصوصا دبیرستانی و کنکوری هاست

😍🫠👌مرسییی

ببین روش رد نشو خب اول یه سری مباحثش هست که پزشکه همیشه رایگان میزاره تا بچه ها با لحن نحوه بیانش و اینا آشنا بشن بعد انتخابش کنن ببین ممکنه هم من اینو گفته باشم تو رد بشی و امسالم کنکور بدی خوب یا بد ولی ببین بهت قول میدم یه نتیجه خیلی خارق العاده میزنی اگر خوشت بیاد و بخوای بخونی که قبول شی طی یک سال حتی پزشکی و این دیگه خودت میدونی واقعا شک نکن تو انتخاب این چیزی که بهت گفتم

به جان خودم یا بهتره بگم به جان مادرم تبلیغ حق دارم میکنم به خدا انقدر کاردرست منضبط حتی برگشت وجه در صورت نارضایتی