2777
2789
عنوان

خیلی شلخته ام خیلی بی نظمم

82 بازدید | 8 پست

هرچقد لباس بخرم

هرچقد سعی کنم خوب باشم

بازم داغونم

اونروزی از جلو بچه های دانشگاه رد شدم با کیف گنده ام 

با اون لباسای چروک  بااون موهای شلخته با اون لباسای ناهماهنگ بابدنم.... بااون ماسک چپه 

اصن ب استایل  اهمیت نمیدم  خیلی بی کلاسم 

از نطرئ بهداشتی اوکیم ولی سرو وضعم همیشه مثل جنگ زده هاشت....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهم نیست .همینکه بهداشتی هستی کافیه .

حق باتوعه

اونا با نیم بوت و پالتو بلند ومام استایل  بعد من ی شلوار گشاد با کفش اسپرت و کاپشن و ماسک کج و موهایی ک معلوم نیست فرقش کجاست...ازاین استایل بهتر نداریم😳

شما که خودت می دونی من هر لباسی رو که میشورم همون لحظه اتو می کنم وسر چوب لباسی اویزون می کنم وقتی می خوام برم بیرون همه اتو کرده ان ،نظم دهنده برای داخل کشوهات بگیر مثل باکس پارچه ای یا پلاستیکی ،یه جا جوراباتو میتونی براری یه جا شالاتو خودتم کیف می کنی ،یه جا گل سر یه باکس برای لوازم ارایشت،

اگه موهات شلخته ونامرتب همیشه ماسک مو بزن یا پروتیین تراپی کن همیشه مرتبه ،واگر لباسات ست نیستن واسه هرفصلی یه ست کامل لباس بخر مانتو وکفش و شلوار وشال ،من یه بلیز شلوار برای پسرم گرفتم کل زمستون برای میهمانی همونو می پوشه تمیزو شیک ،ویکی دو دست لباس دم دستی هم برای کلاسای متفرقه داره