2777
2789

خدایا شکرت هزاران مرتبه و ناشکری نمیکنیم.اما این بارداری دوره زمونه چقدر سخت شده.

تا حالا شنیدین اسم این آزمایش  در هفته۲۸ بارداری؟! اگه جواب مثبت دربیاد و زن باردار با گروه خونی آرهاش منفی و شوهرش آرهاش مثبت باشه باید آمپول ایمونوگلوبولین یا همون آمپول روگام بزنه و بعد از زایمان هم بعد از آزمایش گرفتن از مادر و بچه به دنیا آمده هم اگه جواب مثبت بشه باید آمپول روگام بزنن.عجب چیزهایی داریم میبینیم و میشنویم.زنان قدیم هیچی نداشتن اما بچه های سالم تری از دوره زمونه فعلی ما به دنیا آوردن اون هم تعداد بالا.و سقط خیلی خیلی تعداد کم داشتن.پناه بر خدا

حالا من آزمایش دادم منتظر جوابم.دارم دیوونه میشم نمی‌دونم بزنم آمپول یا نزنم.اگه تاپیک های قبلی منو بخونین متوجه میشین هر روز ماجرا و درد جدیدی در بارداری پیدا میکنم خستم شد از این امتحان های الهی.خدایا کمکم کن من از این بارداری جان سالم به در ببرم من و جنین توی شکمم.خبلی دارم تحقیق میکنم هم توی نت و هم حضوری از بهداشت و ماماها و متخصص زنان میپرسم.هر کی ی چیزی میگه.توی نی نی سایت هم خیلی نظرات خواندم.موندم حرف چه کسانی باور و قبول کنم!؟بیچاره اون زنانی که دکترشون بهشون اطلاع نده.طبق نظراتی که خواندم هم جواب منفی هم جواب مثبت استرس اوره.نمیدونم کدوم راه انتخاب کنم.خداناکرده خیلی اتفاقات میفته اگه کسی سهل انگاری کنه و دست کم بگیره این آزمایش و این آمپول رو.میگن دلیل اکثر سقط ها همین نزدن آمپول روگام هست البته نمیدونم صحت داره یا نه.خدایا توکل بر خدا و توسل به پیامبرت و امامان معصوم صلوات الله علیهم.خودت همه رو حفظ کن و در پناه خودت امنیت رو برقرار کن.

عزیزم کمی شلوغش نمیکنی

من تو جفت بارداریهام ابن ازمایشو دادم تو هر دو بارداری هم دو بار روگام زدم بعد تر دو زایمانم باز روگام زدم👩‍🦯

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

سلام ایشالا ب سلامتی فارغ شی آره منم شنیدم ماجرایی ک گروه خونی منفی دارن باید انجام بدن ولی خوبه اتفاقا چون از قبل همه ی مشکلات رو میفهمی قدیم یهو یکی دور از جون شما و نی نی با مشکل ژنتیکی و ذهنی و معلولیت دنیا میومد که واقا خودش و خانوادش کلی اذیت میشدن سقطم زیاد بوده اتفاقا 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفتون نشونه ناآگاهی شماست از وقتی مراقبت های مادران باردار شکل گرفته مرگ و میر نوزادان خیلی کمتر شده،مادربزرگ هارو نگاه کنین اکثرا چنتا بچه داشتن که فوت کردن یا مرده به دنیا اومدن

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان اگه جواب دستم رسید عکسش میگیرم و میزارم تا صبح انشاءالله ببرم نشون دکتر زنان یا ماما یا بهداشت بدم.یا شاید تلفنی الان جواب رو نشونشون بدم.واقعا از استرس دارم میمیرم نذر کردم ۱۰ بار آیه الکرسی بخونم اگه جواب منفی دربیاد و بهم بگن دیگه آمپول روگام نزن.دارم از استرس میمیرم.خیلی دعا کردم.توروخدا برام دعا کنین.هم برای مادر هم برای جنین خطر داره بعضیا توی زدن آمپول روگام تلف میشن بعضیا توی نزدن آمپول تلف میشن.سر دو راهی قرار گرفتم خدایا.چیکار کنم معلوم نیست چی به چیه ای خداااااا

عزیزم کمی شلوغش نمیکنیمن تو جفت بارداریهام ابن ازمایشو دادم تو هر دو بارداری هم دو بار روگام زدم بعد ...

وای قربونت برم بیا بهم بگو جریان چیه.من کلا خیلی ترسو هستم و اگه تاپیک های قبلی منو بخونی به علت شکستگی پا و عمل پلاتین در دوران بارداری من آمپول انوکساپارین برای لخته خون میزنم و انواع قرص و دارو.این جریان بیشتر به استرس من اضافه کرده.من از آمپول زدن خیلی میترسم ولی الان هر شب اینو زیرجلدی میزنن برام مجبورم تحمل کنم 

سلام ایشالا ب سلامتی فارغ شی آره منم شنیدم ماجرایی ک گروه خونی منفی دارن باید انجام بدن ولی خوبه اتف ...

حرفات درسته عزیزم.اما چند جا نظرات هم خواندم توی نت که زن باردار گفته با اینکه آمپول زدن اما زبونم لال بچه هاش از دست داده.یا یکی گفته فشار مادر باردار رفته بالا و حالش خراب شده.خیلی میترسم دعا کن برام توروخدا 

وای قربونت برم بیا بهم بگو جریان چیه.من کلا خیلی ترسو هستم و اگه تاپیک های قبلی منو بخونی به علت شکس ...

عزیزم چرا با خودت همچین میکنی

من بارداری اول از هفته ۷ دیابت گرفتم رپزی ۴ بار انسولین میزدم 

هفته ۷ روگامم زدم چون خونریزی کردم 

دو ماهم انوکسا زدم چون وزنم بالا بود جفتم پایین 

باز ۲۷ روگام زدم 

بعد سزارینم باز روگام زدم

الانم پسرم سالم و باهوش و شیطون نزدیک ۴ سال و نیمشه

رو دومی هفته ۵ لکه بینی داشتم روگام زدم

باز هفته ۲۷ ۲۸ زدم

بعد زایمانم زدم

الانم یک سالشه ماشالله سالم و قوی و باهوش

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

حرفات درسته عزیزم.اما چند جا نظرات هم خواندم توی نت که زن باردار گفته با اینکه آمپول زدن اما زبونم ل ...

نههه اصلا به خودت استرس وارد نکن بخدا هیچی اندازه استرس برا خودتو نی نی بد نیست فقط مثبت فک کن و اینکه این آزمایش کلی از خانما انجام دادن بدون هیچ دردسری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرفتون نشونه ناآگاهی شماست از وقتی مراقبت های مادران باردار شکل گرفته مرگ و میر نوزادان خیلی کمتر شد ...

اخه عزیزم من هزارتا درد اومده سراغم توی بارداری.نمیدونم به کدوم دردهایم فکر کنم و تحمل کنم.اون وقت جدیدا این آزمایش و این آمپول روگام هم روح و روان منو دچار اختلال کرده.و هیچ مراقبتی از طرف ماماها و دکترای متخصص زنان نمی‌بینم درسته هوامو دارن چکاپ میکنن به فکرم هستن الان که پام عمل کردم خودشون میان چکاپ میکنن اما راهی برای درمان ندارن یعنی فقط یاد گرفتن آمپول و قرص بدن و سرم وصل کنن چیزی که من واقعا فوبیا داشتم داره بر سرم میاد خسته ام شد آبجی یعنی ترس بیش از حد و اندازه از دکتر و مطب و بیمارستان و آمپول و بستری شدن

عزیزم چرا با خودت همچین میکنیمن بارداری اول از هفته ۷ دیابت گرفتم رپزی ۴ بار انسولین میزدم هفته ۷ رو ...

فدات بشم خدا انشاءالله بچه های نازنینت حفظ کنه و همیشه سایه تون بالاسرشون عزیزم.خیلی اذیت شدی پس.اخه من فوبیای دکتر و آمپول دارم یعنی خیلی خیلی میترسم.همش به شوهرم میگم آخرش میمیرم سر این زاییدن.واقعا بدجور ترسو هستم متاسفانه .فقط خدا کمکم کنه 

نههه اصلا به خودت استرس وارد نکن بخدا هیچی اندازه استرس برا خودتو نی نی بد نیست فقط مثبت فک کن و این ...

انشاءالله که خیر باشه.ممنون از شما و بقیه دوستان که به دلم امید دادین و کمی از ترسم ریخت.خدا کنه منفی دربیاد یا هر جوابی درآمد هم به نفع من و طفل معصوم توی شکمم باشه به خدا توکل کردم .الهی خدا دلتون همیشه شاد نگه داره

انشاءالله که خیر باشه.ممنون از شما و بقیه دوستان که به دلم امید دادین و کمی از ترسم ریخت.خدا کنه منف ...

سوره انشقاق رو زیاد بخون تاثیر زیادی داره برای حفظ جنین و مادر از خطر ❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سوره ی حجرات رو بخون یا توگوشی پخش کن نی نی بشنوه 

نگران هیچیم نباش

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون