2777
2789
عنوان

لاغری با طناب زدن

101 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من از وقتی متاهل شدم تپل تر شدم قبلا هیکلم خوب بود الان شکم و پهلو دارم نسبت به قبلا تپل شدم حتی رونام ۲۲ سالمه قدم ۱۵۵ وزنم ۶۴

با رژیم نمیتونم لاغر کنم خیلی ضعف میکنم خیلی غذا نمیخورم وقتی سیر میشم میکشم کنار 

ایا طناب زدن لاغر میکنه شکم و پهلو رو دوس دارم هم شکم و پهلوم اب شه هم وزنم بیاد پایین تر شما با طناب زدن نتیجه دیدین تاثیر داشته یا نه ایا واقعا راسته میگن افتادگی یا شل شدن رحم میاره؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین همش دارم تپل تر میشم جلو خانواده شوهرم اعتماد به نفس ندارم🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا رژیمتو رعایت نکنی وزنت تکون نمیخوره همه چی بخوری ولی سعی کن یکم کمترش کنی قندو تونستی حذف کن خیلی تاثیر داره بعد چرا طناب ی برنامه هس نصب کن تو خونه ورزش کن تاثیرش بیشتره 

تا رژیمتو رعایت نکنی وزنت تکون نمیخوره همه چی بخوری ولی سعی کن یکم کمترش کنی قندو تونستی حذف کن خیلی ...

برنامه دارم ولی کالری کم میسوزونه خودش نوشته چقد میسوزونه کلا صد کالری تو روز

اسی‌ حلقه بزن چرا طناب‌ یع حلقه گنده بخر بزن عالیه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

اسی نه حلقه کمر بزن نه طناب

من زدم دیسک کمر گرفتم تو جوونی

کمرم کلی ورم کرد

نگم از دردش وااای

خطای منو تو نکن

جاش پیاده روی کن

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤