2777
2789
بلی

بستگی داره شما هوش تو چه زمینه ای مد نظرت باشه 

انواع هوش داریم 

هوش کلامی.  ریاضی.  اجتماعی ووو

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان مشخص شده ما بیش از ۴۴ نوع هوش داریم و هیچ آدمی وجود نداره که حداقل ۵ تا از این هوش ها رو نداشته باشه پس همه باهوشند فقط مدل هوششون باهم متفاوته

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

نه از چه تستی چه مشاوره ای و ... منظورمه😂😂نه همش مادرزادی نیست، یه بخشیش به پرورش هم مرتبطه

یادم نمیاد 

۸ سالم که بود مارو بردن یه جایی که ایکیو مون رو مشخص کنن ( واقعا یادم نیست چطوری آزمون گرفتن) فقط چند سال بعد برگه گواهی شو  دیدم که نوشته بود ۱۳۲ مهر و امضا و این چیزا داشت 

تو سایت های انگلیسی هم دادم چند سال بعدش ۱۳۳ بود فکر کنن ۱۵ سالم بود

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

😂منظور اینکه از چه تستی

اها توضیح دادم😂

من یکی رو میشناسم

اول این که بسیار اهل مطالعه س 

واقعا باسواده نسبت به سنش ادم کیف میکنه میبینه وقتی اکثر خانوما کل دغدغه شون مد و طلا و حرفای خاله زنکیه ولی ایشون در عین اینکه ظاهر مرتبی داره معروف ترین کتابای دنیا رو خونده یا نویسنده ها و شعرا رو میشناسه حتی در زمینه پزشکی هم خیلی میدونه

اهل پرحرفی نیس که این وسط انواع اقسام سوتی بده

بسیار با فکر و به جا و البته در حد کوتاه جواب میده 

اصلا اطلاعات اضافه از زندگیش نمیده

اهل غیبت و دروغ نیس 

خانواده ی موفقی هم داره دو تا فرزند موفق و بسیار بااخلاق 

همسرشونم خیلی دوسشون دارن و بسیار بهشون اعتماد دارن

به نظر من این آدم باهوشه