2777
2789
عنوان

برداشت شما از سخن حضرت علی چیه⁉️❤

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 21 پست

آدمها ب شدت حسودن وبدخواه دیگران 

فکرنکن حتما باید یک چیزحاصی داشته باشی ک بهت حسادت کنن اصلا اینجورنیس دوست من بخاطرتعریف استادم ازم حسادت می‌کرد وبدرفتاری 

منم تنهام الان دگ 

باهیچ دختری نمیخوام باشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فک نکنم حضرت علی توصیه به قطع ارتباط با مردم کرده باشه 

یعنی در حد فهم من بعید میدونم ولی خدا بگه گوشه گیری خوبه 

به نظرم بیشتر یه مزمت و گله گی هست تا توصیه

آخه مردم مخصوصا مردم زمان حضرت علی اونم توی کوفه خیلی آدم فروش بودند و توی همراهی حضرت علی خیلی کوتاهی میکردن که پاشم میخوردن

میشه دو جور تفسیرش کرد یکی اینکه آدما معمولا دو رو هستن در نهایتش کمتر آدم حسابی پیدا میکنی و عملا ت ...

اینو گفتین یاد یه مطلبی افتادم 

میگفتن یکی از بزرگان دقیق اسمشو یادم نیست شاید آیت اله قاضی چشم بصیرت داشت که میتونستن چهره واقعی افراد رو ببینه و این باعث میشد افراد بر اساس گناهانشون به شکل حیوون های وحشی و زشت به چشمشون بیاد، و ایشون به همین خاطر وقتی از بازار و کوچه رد میشد عباشو میکشید روی سرش که کسی رو نبینه!