2777
2789
عنوان

رفتم خونه داییم که مجرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 57 پست
نگران نیستم😅 ولی این منطق اشتباهه هرکی ازدواج کنه زندایی بدی میشع یا شوهر خاله یا عمه ی بدی

بابا فان گفتم بخدا

شما اصلا زندایی خوب

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشبحال داییت ایشالا بهتر باشن

منم چند روز اصن نتونستم تکون بخورم امروز رفتم دانشگاه کلی فحشم داد استاد بعدم حذفم کرد😂💔حق مریض شدنم نداریم

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
شما خودتون اگه ازدواج کنید زندایی بدی میشین؟ این چه منطقیه

من ۳۱ ساله زندایی هستم،

اما از اینکه مرتب با عنوان ها ،شوخی میشه، ناراحتم

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
شما نگفتین کاربر دیگه ایی گفته

عیب نداره

بهضیا شاید ضربه خوردن ولی تو هر قشری خوب و بد هست دیکع

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من ۳۱ ساله زندایی هستم،اما از اینکه مرتب با عنوان ها ،شوخی میشه، ناراحتم

من ببخشید قصدم بی‌احترامی به کسی نبود

من ببخشید قصدم بی‌احترامی به کسی نبود

خواهش میکنم، کلی گفتم

من خودم هم پسر دارم وهم دختر همیشه میترسم از اینکه ازدواج کنند وعناوین دیگه مثل مادرشوهر ومادرزن هم به من اضافه بشه و بی احترامی های این نوعی را هم تحمل کنم، واقعا دردناکه مسئولیت قبول کنید و سرزنش هم بشید.

نظر من این هست که ممکنه دختر وپسرها هم از این سرزنش ها میترسند که مسئولیت قبول نمی کنند،توقع افراد خیلی بالا رفته.

خواهش میکنم، کلی گفتممن خودم هم پسر دارم وهم دختر همیشه میترسم از اینکه ازدواج کنند وعناوین دیگه مثل ...

حرفاتون درست

من خودم قصدم جدی بود برای گرفتن دوست دخترم ولی خب سه هفته بعد از فوت مادرم ترکم کرد و رفت

زندگی بی رحمانس

ولی خب همیشه سعی میکنم دل کسی رو نشکونم و مستقل باشم

خدا به خودتون و بچه هاتون سلامتی‌بده

حرفاتون درستمن خودم قصدم جدی بود برای گرفتن دوست دخترم ولی خب سه هفته بعد از فوت مادرم ترکم کرد و رف ...

سلامت باشید وخوشبخت

خدا رفتگان را بیامرزه،قبول دارم، دوره بدی شده، انگار مسابقه بین خودخواهی هست.

کاش آدم ها به همدیگه رحم می کردند.

انشاءالله خیلی زود امام زمان میاد وگره از کار همه باز میکنه، انگار دیگه کسی راه چاره ای نداره.

سلامت باشید وخوشبختخدا رفتگان را بیامرزه،قبول دارم، دوره بدی شده، انگار مسابقه بین خودخواهی هست.کاش ...

خیلی ممنون

خدا بهمون‌ارامش بده

انشاالله

شاد سلامت موفق باشین‌🌹