2777
2789
عنوان

من بخاطر رابطه والدینم شبا خواب نمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 83 پست

وا اینا همش تلقین هست مگه میشه همه از موندن تو یک اتاق حس بد بگیرند 

وسیله های اتاق عوض کنید 

لباس های قدیمی همه بریز بره 

گل و گلدان طبیعی بذار تو اتاقت هوا تسویه بشه 

از نور آبی برای شب تو اتاقت استفاده کن 

چهار گوشه اتاق نمک بریز 

یک ختم هم من گرفتم تو تاپیکم هست اونو انجام بده ببین جواب میگیری

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

عزیزم من شنیدم اگر آیت الکرسی بنویسی بذاری تو اتاقت خیلی خوبه.

شبا هم قبل خواب ۴ قل بخون و آیت الکرسی

خوب میشه فضای اتاقت.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اگه من خواب باشم متوجه چیزی نمیشم کلا سر و صدای اونجوری ندارن ولی من تو اتاق خودم خواب نمیرم حتی ...

نمیشه اتاقتو با یکی دیگه عوض کنی؟

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁

من احساس میکنم چون افسردگی داشتی روی انرژی اتاقت اثر گذاشته؛ سعی کن چیزای اضافی رو ببخشی؛ اتاقت رو خلوتر کن. جای وسایلشو عوض کن منظور چیدمان اتاقته. اگر برات مقدور در طول روز هم پیاده روی تو محیط باز هم داشته باش

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

بالشت وپتو  تشکتو  بگرد،

و اینکه اگه اتاقتو با مامان بابات جابجا کنی ب نفع همتونه

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.