من ۲۰ سالمه و چندسال قبل افسردگی و اختلالات خواب شدید داشتم و بعد چندسال تا حدودی بهتر شدم و شب ها تو اتاق خودم خواب نمیرفتم کلاً جو اتاقم جوریه که حتی برادرمم حاضر نیست یه شب تو اتاقم بخوابه جوّش سنگینه انگار ...بعد من چند وقتی تو هال میخوابیدم و آرامش داشتم .تا اینکه مامانم بهم گفت که تو تو هال میخوابی من و بابات راحت نیستیم باید بری تو اتاق خودت و در هم بسته باشه (پدر مادرم خودشون اتاق دارن ) منم رفتم تو اتاقم درم بستم از اون موقع تا الان هر شی تو اتاق خودمم ولی خواب نمیرم چیکار کنم به نظرتون ...مامانم دید من تو اتاق خودم خواب نمیرم گفت عیب نداره بیا توو هال ولی من از وقتی بابام اونجوری به مامانم گفته دیگه وجدان خودم قبول نمیکنه تو هال بخوابم
ای کاش میمردم کلا سیستم بدنمم طوریه شب که خواب نرم تو کل روز عصبی ام همش گریه میکنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم یکی از دوستان بالاتر کلی راه حل برای مثبت کردن فضای اتاقتون دادن در عوض بقیه که مدام دعا و طلسم رو میکنن توی چشمتون، سعی کن اتاقتون رو رنگی رنگی و زیبا کنی با آب ونمک اتاقتون تمیز کن، توی اینترنت بزن راه های مثبت کردن جو اتاق و اینکه طلسم و اینها وجود داره ولی شما چندسالتونه مگه؟ برادرتون شبها کجا میخوابه؟ شما یه مدت برید اتاق برادرتون ولی جدا رنگ اتاقو عوض کنید از گلهای آپارتمانی خوشگل استفاده کن از پینترست کلی ایده بگیر