2777
2789

من ۲۰ سالمه و چندسال قبل افسردگی و اختلالات خواب شدید داشتم و بعد چندسال تا حدودی بهتر شدم و شب ها تو اتاق خودم خواب نمیرفتم کلاً جو اتاقم جوریه که حتی برادرمم حاضر نیست یه شب تو اتاقم بخوابه جوّش سنگینه انگار ...بعد من چند وقتی تو هال میخوابیدم و آرامش داشتم .تا اینکه مامانم بهم گفت که تو تو هال میخوابی من و بابات راحت نیستیم باید بری تو اتاق خودت و در هم بسته باشه (پدر مادرم خودشون اتاق دارن ) منم رفتم تو اتاقم درم بستم از اون موقع تا الان هر شی تو اتاق خودمم ولی خواب نمیرم چیکار کنم به نظرتون ...مامانم دید من تو اتاق خودم خواب نمیرم گفت عیب نداره بیا توو هال ولی من از وقتی بابام اونجوری به مامانم گفته دیگه وجدان خودم قبول نمیکنه تو هال بخوابم 

ای کاش میمردم کلا سیستم بدنمم طوریه شب که خواب نرم تو کل روز عصبی ام همش گریه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم 😔

بیا تاپیک اخرم منم ۲۰ سالمه🥲

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
باید باطل کنیبعد هم بی خوابیت حل میشههم مشکلات روحیت هم افسردگیهم مادر پدرت ازین بابت باهات اوکی میش ...

عزیزم میای تاپیک اخر من🥲

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
چقدر چندش ک همه رو متوجه میکنن

نه اگه من خواب باشم متوجه چیزی نمیشم کلا سر و صدای اونجوری ندارن 

ولی من تو اتاق خودم خواب نمیرم 

حتی مامانمم وقتایی بابام میره سفر حاضر نمیشه تو اتاق من بخوابه میگه من تو اتاقت بخوابم حالم بد میشه و..

نه اگه من خواب باشم متوجه چیزی نمیشم کلا سر و صدای اونجوری ندارن ولی من تو اتاق خودم خواب نمیرم حتی ...

اتاقت رو بگرد گلم

۹۰ درصد کاغذ طلسم پیدا میکنی

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
سوره بقره بخون و یا صوتی توی گوشی بذار روی لیوان اکو بشه توی اتاقت

تا دلت بخواد ختم بقره برداشتم 

دوسال و نیم هر روز سوره بقره خوندم و گذاشتم تو اتاقم ولی فایده نداشت ظاهرا