من ۲۰ سالمه و چندسال قبل افسردگی و اختلالات خواب شدید داشتم و بعد چندسال تا حدودی بهتر شدم و شب ها تو اتاق خودم خواب نمیرفتم کلاً جو اتاقم جوریه که حتی برادرمم حاضر نیست یه شب تو اتاقم بخوابه جوّش سنگینه انگار ...بعد من چند وقتی تو هال میخوابیدم و آرامش داشتم .تا اینکه مامانم بهم گفت که تو تو هال میخوابی من و بابات راحت نیستیم باید بری تو اتاق خودت و در هم بسته باشه (پدر مادرم خودشون اتاق دارن ) منم رفتم تو اتاقم درم بستم از اون موقع تا الان هر شی تو اتاق خودمم ولی خواب نمیرم چیکار کنم به نظرتون ...مامانم دید من تو اتاق خودم خواب نمیرم گفت عیب نداره بیا توو هال ولی من از وقتی بابام اونجوری به مامانم گفته دیگه وجدان خودم قبول نمیکنه تو هال بخوابم
ای کاش میمردم کلا سیستم بدنمم طوریه شب که خواب نرم تو کل روز عصبی ام همش گریه میکنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
باید باطل کنیبعد هم بی خوابیت حل میشههم مشکلات روحیت هم افسردگیهم مادر پدرت ازین بابت باهات اوکی میش ...
عزیزم میای تاپیک اخر من🥲
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂