مثلا بارون میاد عکس میگیره میفرستی .جای تفریحی میریم عکس میگیره میفرسته از خودش . مادر شوهرم مثلا میگه از نوه مم بگیر . الکی محبت میکنه جلوی پسرم .ولی وقتی شهرشون رفتم که شوهرم نبود به من کامل بی محلی کردن و کذاشتن رفتن مسافرت ولی با زبونش شوهرم و محبت میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیزیه که هست توهم نمیتونی عوضش کنی،باهاش کنار بیا،حرص خوردن باعث افسردگی خودت میشه اونم عین خیالش نیست،برات مهم نباشه محل میذارن یا نمیذارن،بهتر محل نمیذارن راحتی بخدا
دارم از این رفتار مادرشوهر م عصبی میشم و حوصله شوهرمم ندارم میگم چرا به کارش ادامه میده وقتی میبینه به ما بی محلی میکنن به من و پسرم .ولی با زبونش مادر شوهرم شوهرم و گیر آورده
شوهر منم هر جا بریم ویدیو کال میگیره متنفرم از این رفتارش
دارم از این رفتار مادرشوهر م عصبی میشم و حوصله شوهرمم ندارم میگم چرا به کارش ادامه میده وقتی میبینه به ما بی محلی میکنن به من و پسرم .ولی با زبونش مادر شوهرم شوهرم و گیر آورده
پسرس و دوست داره خب ولی شما رو نه دوست داشتن و محبت زوری نیست بیخیال
چطور ی ؟ دارم از این رفتار مادرشوهر م عصبی میشم و حوصله شوهرمم ندارم میگم چرا به کارش ادامه میده وقتی میبینه به ما بی محلی میکنن به من و پسرم .ولی با زبونش مادر شوهرم شوهرم و گیر آورده . چکار کنم مهم نباشه