2777
2789
عنوان

خمیردندون

99 بازدید | 16 پست

بچه ها من تازه کامپوزیت کردم دندونامو بعد دوسه روز لای دندونام زردی گرفت کسی سابقه همچین چیزی دلشته مشکل ازچیه بااینکه همیشه از نخ دندون استفاده میکنم و مسواک هرروز میزنم ولی لای دندون زرده خیلی تابلوعه زشت کرده شما راهی پیشنهاددارید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سالهاس انجام دادم اینجوری نشده.هر خمیردندونز باشه استفاده میکنم فرقی نداره.ولی دندونای زنداداشمم ...

عه ینی مشکل از برندش هستش خب ایشون چیکارکردن بعدش درست شد دندوناشون یانه ؟ 

من سالهاس انجام دادم اینجوری نشده.هر خمیردندونز باشه استفاده میکنم فرقی نداره.ولی دندونای زنداداشمم ...

دندونا خودش سفید مونده ولی لای دندون لامصب زرد میشه خیلی ضایعس نمیدونم از چیه ینی این اتفاق روز بعد کامپوزیتم افتاد تو یک روز لای دندونام زردی گرفت .

اره گاهی زرد میشه بعد درست میشه.نمیدونم والا.من فکر میکردم مسواک نمیزنه.نپرسیدم ازش چیزی

بابااین دکترا فقط میخان از سرشون وا بکنن پرسیدم میگه اصلا مسواک نزدی نخ دندون نزدی خودت مراقبت نکردی .درحالی ک همه اینکارهارو کردم.

ینی منظور شما اینه خودبخود زردی لای دندون برطرف میشه ؟؟؟ چیزس نیس که بزنیم زردیش ازبین بره؟