2777
2789
اینطور نگو هیچ مادری بد بچهاشو نمیخاد ماهم دست خودمون نیست که ناراحتیم والا من دست خودم نیست همش میگ ...

فقط توراه منو ماهایی که ناشکری کردیم نرو فقط بگو خدایا بچه یرچهارستون درست بده سالم بیاد بغلم که خیلیا درحسرتشن .

مازنا خیلی مظلومیم،حتی تو حاملگی هم باید استرس چیزیو بکشیم که دست خودمون نیست

اره بخدا کاش لال میشدم نمیپرسیدم حداقل تا انومالی فکرم راحت بود الان واقعا گیج و منگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به حق صدای اذان که داره میاد خدا بهت بچه سالمی بده که همه عاشقش بشن ،ببخشید شوعر و خانواده همسرت فرهنگشون پایین که درک نمیکنن دست شما نیست جنسیت خدا اینطور صلاح دیده ،من خودم پسر دارم عاشقشم ولی اگر دختر هم بود بازم عاشقش میشدم ولی منم حس میکنم خانواده همسرم پسر دوست هستن ،کاش خدا به اینجور ادما یه جو عقل و شعور بده 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

انشالله که سالم بغلش کنی عزیزم

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

تو ان تی به منم دکتره گفت دختره و تو سایت هم همه به جز یه نفر گفتن دختره .تو ۱۹هفته رفتم انومالی گفت پسره و بعدشم پسر شد.منم یه پسر داشتم دوس داشتم دختر بود ولی همسرم چنان خوشحال بود که می‌گفت پس سومی هم میاریم😐

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم