2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم خوبه ولی با حرف مردم چ کنم با خانواده شوهر بی فرهنگ چ کنم

میدونم چقدر سخته ولی به عنوان یه مامان قوی باش بچه ای که توی شکمته الان روح داره قلب داره و یه انسانه قبل از اینکه دختر باشه یا پسر

خودت داری میگی بی فرهنگ پس چرا باید غصه حرفای بی فرهنگارو خورد؟ جنسیت تا قبل به دنیا اومدن بچه مهمه کاملا عادیه اگه برعکس دلخواه خودت یا شوهرت باشه که وقتی بچه به دنیا بیاد خیلی فرق میکنه و آدم با خودش میگه کاش اون حرفا رو نمیزدم کاش اون فکر هارو نمیکردم حتی دخترت هم صاحب یه خواهر میشه که سال ها بعد میبینی هیچ چیز برای یه دختر مثل خواهر نمیشه

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

خدا کنه منم همچین روزیو تجربه کنم

انشالا هرچی میخوای خدا بهت بده.ولی دختر مرهم مادرشه.من میترسم دختر نداشته باشم .تو آینده اگه وضعمون خیلی خوب شد یدونه هم به امید دختر دار شدن میخوام بیارم.توهم اگه همسرت خیلی پسر دوس داره یه سری چیزارو رعایت کنید یا هم برید پیش دکتر قطعا پسر دار میشید

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
انشالا هرچی میخوای خدا بهت بده.ولی دختر مرهم مادرشه.من میترسم دختر نداشته باشم .تو آینده اگه وضعمون ...

من ی دختر دارم برا این یکی کلی تلاش کردم رعایت کردم ولی نشد