2777
2789
عنوان

چجوری پول جمع کنم خانما

181 بازدید | 34 پست

من دانشجو میشم بهمن و بابام تقریبا خسیسه با اینکه واقعا وضعش خوبه .نهایت ماهی سه تومن تهشش بهم بده .البته لباس و غذا با خودشه ‌.همین ۳ تومنو جمع کنم خوبه هر ماه؟

دانشجوی پزشکی 🩺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما همونی بودی که رانندگی قبول شدی ؟ وای من برات خوشحال شدم زیاد 

نمی تونی یه کار غیر حضوری پیدا کنی ؟ ادمین بشی مثلا 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

شما همونی بودی که رانندگی قبول شدی ؟ وای من برات خوشحال شدم زیاد نمی تونی یه کار غیر حضوری پیدا کنی ...

آره خیلی ذوقشو دارم .

میخواستم مشاور کنکور بشم دلم نیومد چون میدونم اینا چاپیدن بچه هاست اکثرا بدبختی مهارتی ام ندارم مگه برم تو کار مقاله نوشتن 

دانشجوی پزشکی 🩺

اونقدام خسیس نیست والاهمسر منم داره کل حمالی خونه هم میکنم ۴ میده

طفلک دانشجوئه همیشه باید حواسش باشه شهر دیگه ای هم باشه دیگه خیلی خیلی بدتر باید مستقل بشی اگر شهر خودت باشه یه چیزی ولی خب سخته 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

بابای من تفم کف دستم نذاشت ترک تحصیل کردم از بدبختی وبی پولی .اونوقت ماهی سه تومن لچبهت میده غذا ولب ...

نه بابا کجا سه تومن داده این مدت . ته تهش انقدر بده اگه پول داشته باشه .لباسم وقتی کهنه شه در حد ابرو ریزی نهایت ب مامانم بده بگه خودت بخر

دانشجوی پزشکی 🩺

آره خیلی ذوقشو دارم .میخواستم مشاور کنکور بشم دلم نیومد چون میدونم اینا چاپیدن بچه هاست اکثرا بدبختی ...

خب یه کاری کن برو پی دی اف و ورد رو از توی نت یاد بگیر برای بچه ها مقاله و پاور درست کن اکسل اکسس هم خوبه بلد باشی اینطوری میتونی بری سراغ رشته های ریاضی و  حسابداری 

مقاله هم خوبه فقط برای مقاله های خودت هم یه کارت طلایی جدا بزار که مقاله هات متفاوت باشه 

ایما تو سطح شهر کلاس دارن که ثبت نام کنم؟

مدرک icdl هستش { مهارت هفت گانه کامپیوتر } مال جهاد دانشگاهی بهتره 

اگر دیدی گرونه یه سری اموزش توی نت هست که یاد بگیری یا اگر دیدی نمیتونی تولید محتوا رو یاد بگیر برای پیج های اینستاگرامی