2777
2789
عنوان

حس شیمی اینجا هست😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 375 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرییینبنظرت میاد به دیدنم؟

بستگی داره چه اتفاقی افتاده بینتون 

اگه اتفاقی نیفتاده همینطوری میگی احتمالش هست بیاد اگر شهریوری یا آذری باشه چون احساسیه و مهربون اون روی مهربونی و احساسی بودنش باعث میشه بیاد سمتت

ولی اگر دی ماهیه مغروره نمیگم آدم بدیه ولی اون غرورش بیشتره اون روی غرور یعنی

و ممکنه اگه اتفاقی بینتون افتاده پا پیش نذاره یا دیر بیاد یا منتظر باشه تو پیش قدم شی

برای سرگرمی واسه منم بگو لطفاااااا ویژگیام ؟اسم طرف

مهربونی و خجالتی هستی ؛ چهره ات هم خیلی با نمک و با مزه ست

اسم طرررف؟🤣🤣

یزیدا چه انتظارا دارید از ادم 😂

ر توش نداره؟ 

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

از لحاظ ظاهر قدی متوسط نه خیلی بلند نه خیلی کوتاهمو داره یعنی کچل نیست موهاش مشکیه کوتاهه بلند نیرنگ ...

کی تماس میگیره؟

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
حست درباره من میگی بنظرت با کسی وارد رابطه میشم ؟کی؟کجا آشنا میشم باهاش

ب نظرم خیلی رسمی هستی

فوق العاده مهربونی 

و معتقد هستی 

به نظرم تو موزه یا آتلیه نقاشی ( خودمم نمیدونم چرا اومد تو ذهنم )🤣

زمانشو نمیدونم

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

مهربونی و خجالتی هستی ؛ چهره ات هم خیلی با نمک و با مزه ستاسم طرررف؟🤣🤣یزیدا چه انتظارا دارید از اد ...

آفرین کاملا درست گفتی 

طرف هنوز تو زندگیم نیومده اصلا نمیدونم کیه 😂💔

حالا وقتی اومد بهت میگم 😂🖐

مرسی عزیزم❤️