2777
2789
کاش شماهایی که دم از آریایی بودن و کوروش کبیر میزنین یخورده الگوتونم قرار میدادین و انقدر راحت اسم ب ...

آخه شماها فکر میکنید هرکی مذهبی دوست نداشته باشه بی لیاقته. 

فلان اسم لیاقت میخواد. بیسار اسم لیاقت میخواد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دور و برم هستن ابوالفضل و دوست داشتن وعوض نکردن. کلا خیلیا میزارن ابوالفضل . بعد عزیزم به خاطر ش ...

ببین گلم بعضی اسمها تو فارسی تلفظش خوب نیس ابوالفضل کوثر رقیه و .... زیبا نیستن مخصوصا وقتی مخفف میشن یه دوستی داشتیم کوثر به این بنده خدا تو دانشگاه  یه چیز بدی میگفتن دختره دربدر دنبال تغییر اسمش بود به همه میگفت من هلیا هستم پدر و مادر باید به این چیزا دقت کنه 

خانومای گنده ای که بچه دارین یکم از خودتون از روی بچه هاتون حیا کنین دارین اسمای مورد علاقه ی همو مسخره میکنین میخواین بچه هم تربیت کنین بفرستین تو جامعه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

ولی خب درکل خوش تلفظ نیس

حق با شماست 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

محمدعلی

محمدحسین

محمدمهدی

اگه مامان سه تا پسر شدم اینا توذهنمه

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
بچه ها اسم نامزد من اکبرهبگم اسمشو عوض کنه زشت میشه؟🤕🤕اینم یجورایی پسر منه😅

ن والا. برا من خیلی عادی و قشنگ 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
اخه کی الان رو بچه ش میزاره ابوالفضل خدایی اهل کجا هستین ؟

هر کسی که این اسم رو دوست داشته باشه میذاره شما دَم از اصالت و انسانیت و احترام میزنی ولی خیلی راحت توهین میکنی ! خودت اذیت نمیشی از این حجم از دورویی و تناقض ؟

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای
یاد آوار آفتادم☹️

نه آی وای😁

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
ببین گلم بعضی اسمها تو فارسی تلفظش خوب نیس ابوالفضل کوثر رقیه و .... زیبا نیستن مخصوصا وقتی مخفف میش ...

اسم ابوالفضل یکی از قشنگ ترین اسم هایی هست که شنیدم 

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای