2777
2789
عنوان

لاغری تو یک ماه

207 بازدید | 31 پست

سلام

به نظرتون میشه تو یک ماه ۱۰کیلو لاغر شد با رژیمو ورزش با تردمیل وقته این که برم باشگاه ندارم میشه تو یک ماه ۱۰ کیلو کم کرد راهکاری دارید؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من ی جورم که دو روز کم غذا میخورم و شیرینی اینا نمیخورم ۲کیلو کم میکنم ولی اعتیاد دارم به شیرینی

اها اون اره میشه دیگه پس بدنتون جواب میده ولی دکترم میگفت اون جور وزن کم کردنا از آب بدن کم میکنه ن چربی

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
اها اون اره میشه دیگه پس بدنتون جواب میده ولی دکترم میگفت اون جور وزن کم کردنا از آب بدن کم میکنه ن ...

اخه من خیلی الکی الکی وزن اضافه میکنم بیشتر ی وعده غذا میخورم مشکلم فقط شیرینی همین که اونم اونجوری نیست که خیلی بخورم که چاقم بکنه

اخه من خیلی الکی الکی وزن اضافه میکنم بیشتر ی وعده غذا میخورم مشکلم فقط شیرینی همین که اونم اونجوری ...

وای منم مس شمام کلافه شدم بخدا .هی باید رژیم باشم چ وضعیه ....

این واقعا سخته منم پارسال خیلی لاغر تر بودم امسال ۱۰ کیلو وزن اضافه کردم تازه امسال خیلی از پارسال ک ...

چاره ای نیست خواهر باید دائم الرژیم باشیم ...