2777
2789
عنوان

اونا که آی یو آی کردن میان خواهشن

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 47 پست
باشه عزیزم میپرسم ولی آی یو آی با تعیین جنسیت ۶۰ درصده

اصلا نمیگیره 

احتمال پسر شدنش درسته بالاست ولی احتمال گرفتنش خیلی کمه

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😔😔من از ۹۰ درصد کسایی که میپرسم میگن منفی شده منفی شده به خدا امید دارم ولی دل سرد شدم انرژی منفی ...

عزیز دلم اندازه تک تک تار موهات  س ک س ترایپ و س ک س لوژی رفتم روانپزشک مشاور  روانشناس سر این راه ماشینمون و فروختیم هزینه کردیم  ولی نشده دورت بگردم   عشقم دورت بگردم استرس باعث میشه بارداریت تاخیر بیافته توکل ب خدا استرس ب دلت راه نده انشالله واسه تو مثبته

بخند نزار خنده هات آرزوت شن😊💜

راست میگی😮😕اخه من هرجاشنیدم میگن واس پسرتجویز میکنن که اخه پس من چی کارکنم

جنسیت بچه به پدر ربط داره اونو ببر دکتر

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

شوهرم سالمه فقط خودم تنبلی خفیف دارم که اونم به خاطر اضافه وزنمه وزنم کم نمیشه استپ کردم گفتم آی یو ...

عزیزم چرا میگی مشکل از شماست؟مگه نمیگی مورفولوژی همسرتون۴هست؟

دردم از یار است و درمان نیز هم
عزیز دلم اندازه تک تک تار موهات س ک س ترایپ و س ک س لوژی رفتم روانپزشک مشاور روانشناس سر این راه م ...

ممنون عزیزم انشالله مشکل خودتم حل بشه چون من خفیفشو داشتم خوب شدم با تمرین و تکرار یه گروه تو تلگرام بود نمیدونم هنوزم هست یا نه من سال ۹۸ بود واردش شدم تمرین و تکرار کردم خوب شدم 

تو تلگرام بزن درمان واژینیسموس ببین میاد

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

شوهرم سالمه فقط خودم تنبلی خفیف دارم که اونم به خاطر اضافه وزنمه وزنم کم نمیشه استپ کردم گفتم آی یو ...

دقیقا منم مثل توام ضافه وزن دارم تنبلی خفیف آزمایش lhدادی اگه یادته چندبود عددش رنج آزمایشگاهت چند بود رنج آز من ۱۱ بود ولی عدد lhمن11.6وضعیتم وخیمهfshتقریبا۵

آی یو آی کردم همون اولین بار باردار شدمالبته خودم مشکل نداشتم شوهرم اسپرمش ضعیف بود

عزیزم بعد ای یو ایتم اقدام داشتی؟رابطه داشتی؟من ن خودم مشکل دارم ن همسرم  دوباررiui  کردم منفی شد  من چون واژینیسموسم بعد iuiرابطه نداشتم

عزیزم چرا میگی مشکل از شماست؟مگه نمیگی مورفولوژی همسرتون۴هست؟

مگه ۴ بده دکتر چیزی نگفت بهم پس تازه مورفولوژیش ۳ بود با شستو شو و اینا شد ۴

دقیقا منم مثل توام ضافه وزن دارم تنبلی خفیف آزمایش lhدادی اگه یادته چندبود عددش رنج آزمایشگاهت چند ب ...

این آزمایش هورمونیه که میگی من همه آزمایشی دادم همشو نشون دکتر دادم گفت خوبه فقط به من گفت دختر وزنتو بیار پایین خودت حامله میشی ولی نمیتونم

جنسیت بچه به پدر ربط داره اونو ببر دکتر

دوماه دارم بهش انواع ویتامینارو میدم سردخترم یک سال اقدام بودم نمیشو که همسرم رفت آز داد فهمیدیم که اسپرماش به شدت ضعیفه ۱۹ میلیون بود دکترمیگفت اصلااحتمال بارداری وجودنداره ولی به لطف خداشد ولی اران نمیدونم اونی که میخوام میشه یان

ممنون عزیزم انشالله مشکل خودتم حل بشه چون من خفیفشو داشتم خوب شدم با تمرین و تکرار یه گروه تو تلگرام ...

میدونم عزیزم  حتی من سال ۹۷ رفتم یک میلیون دادم از این دی لدو چیه از اندازه کبریت تا یه سایز بزرگترراز آلـ...همسر اونم خریدم ورزش کگل  نشد ک نشد

این آزمایش هورمونیه که میگی من همه آزمایشی دادم همشو نشون دکتر دادم گفت خوبه فقط به من گفت دختر وزنت ...

به منم همینو گفت چون سلولای چربی استروژن هورمون مردونه تولید میکنه که نمیزاره باردارشیم

مگه ۴ بده دکتر چیزی نگفت بهم پس تازه مورفولوژیش ۳ بود با شستو شو و اینا شد ۴

عزیزم معلومه که همسرتون مشکل داره. ۴درصد یعنی ۹۶ درصد اسپرماش مشکل داره وفقط۴درصد سالمن. ایشون باید کلی تقویتی بگیره. تنبلی تخمدان خیلی راحت تر درمان میشه تا مورفولوژی.شما الان ۲تا تخمک خوب دارید

ماهم درگیر مورفولوژی هستیم

دردم از یار است و درمان نیز هم
عزیزم بعد ای یو ایتم اقدام داشتی؟رابطه داشتی؟من ن خودم مشکل دارم ن همسرم دوباررiui کردم منفی شد م ...

نه نداشتم .

واژینیموسم بودم اوایل ازدواج با دستکش که توشو پر از پنبه میکنن درمان شدم یادم‌نیست بهش چی میگن فکر کنم دیلاتور