2777
2789
عنوان

اونا که آی یو آی کردن میان خواهشن

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترت نگفت که لتروزول پسرزایی میاره یانه چون من میخوام اقدام کنم تنبلی دارم نمیخوام دیگه پیش دکتربرم ...

من برام مهم نیس چی بشه نپرسیدم ۵ ساله دارم گریه میکنم بهم بده دختر پسر نداره برام

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

دکترت نگفت که لتروزول پسرزایی میاره یانه چون من میخوام اقدام کنم تنبلی دارم نمیخوام دیگه پیش دکتربرم ...

من رژیم دختر زایی گرفتم لتروزول داد برا دختر

هرچه دادم به اوحلالش باد
من برام مهم نیس چی بشه نپرسیدم ۵ ساله دارم گریه میکنم بهم بده دختر پسر نداره برام

الهی که خدا امسال دامنتو سبز کنه ولی من یه دختردارم دلم میخواد جفتم جورشه تموم شه میشه دفعه ی بعد که رفتی پیش دکترت اینو بپرسی بهم بگی

آی یو آی کردم همون اولین بار باردار شدمالبته خودم مشکل نداشتم شوهرم اسپرمش ضعیف بود

آخه من خودم تنبلی دارم 

ولی عکس رنگی دادم لوله هام بازه

sis دادم میوم و پولیپ و اینا ندارم

ذخامت و اینام خوبه 

با آمپول هم دوتا فولیکول ۱۹ و ۲۰ داشتم که دکتر گفت خوبه بهترین راه آی یو آی هست شاید دهانه رحمت تنگه که باردار نمیشی

شوهرمم خوبه مورفولوژیش ۴

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

الهی که خدا امسال دامنتو سبز کنه ولی من یه دختردارم دلم میخواد جفتم جورشه تموم شه میشه دفعه ی بعد که ...

باشه عزیزم میپرسم ولی آی یو آی با تعیین جنسیت ۶۰ درصده

مشکلتون چی زود؟ شنیدم ای یو ای بیشتر برای مشکل مردا انجام میشه درسته؟

شوهرم سالمه فقط خودم تنبلی خفیف دارم که اونم به خاطر اضافه وزنمه وزنم کم نمیشه استپ کردم گفتم آی یو آی کنم اگه نشد خدایی نکرده برم معدمو عمل کنم😔

آخه من خودم تنبلی دارم ولی عکس رنگی دادم لوله هام بازهsis دادم میوم و پولیپ و اینا ندارمذخامت و اینا ...

خب شرایطتت خوبه خدا رو شکر 

فقط موقع ای یو ای نباید استرس  داشته باشی

من خودم به شدت استرسی هستم ولی اون روز همسرم کمک کرد روحیه ام خوب باشه