2777
2789
اها یعنی دخول کامل ندارین؟؟؟پرده داری هنوز؟؟؟پس س ک س ی نبوده که ارضا بشی خب

ن دخول کامل نبوده 

و اینکه تو عقد نمیخایم رابطه کامل داشته باشیم 

فقط اومدیم ی تست ریز بریم من انگار بسته بسته ام خیلی نگرانم کرده این قضیه 

ن دخول کامل نبوده و اینکه تو عقد نمیخایم رابطه کامل داشته باشیم فقط اومدیم ی تست ریز بریم من انگار ب ...

اگع پریود میشی که بسته بسته نیستی دیگه برو معاینه نوع پرده رو بهت بگع

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوایل ازدواج این سردرگمی ها هست کم کم خودت قلق رابطه رو پیدا می‌کنی و اگه احساس لذت داری وبدنت بی جو ...

خیر سرم ۲۵ سالمه ها هیچی بلد نیستم 

اصلا نمیدونم طبیعیش تایمش چقدره 

فکر کن ی ساعت باهم هستیم ی چند دیقه خیلی اوجه اره حس خوب دارم ولی بقیه ساعت ها اون حسه کمه 

ن دخول کامل نبوده و اینکه تو عقد نمیخایم رابطه کامل داشته باشیم فقط اومدیم ی تست ریز بریم من انگار ب ...

نه بسته بسته نمیتونه باشه که خب ببین شما بعد عقد یه رابطه کامل داشته باشین ببین چطوری میشه وضعیت

نه بسته بسته نمیتونه باشه که خب ببین شما بعد عقد یه رابطه کامل داشته باشین ببین چطوری میشه وضعیت

خیر سرم ۲۵ سالمه ها هیچی بلد نیستم اصلا نمیدونم طبیعیش تایمش چقدره فکر کن ی ساعت باهم هستیم ی چند دی ...

خب وقتی رابطه ای نداشتی از کجا باید بلد باشی!!! و حالت های که میگی کاملا طبیعی هست زمان بده به خودت درست میشه کم کم نقاط حساس بدنت پوزیشن های مختلف همه چی دستت میاد

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
اره پریود میشم ی کم فشار اینا داد ولی هیچی نشد بازم معذرت میخام عزیزم

یه مطالعه بکن خب چندین نوع پرده داریم یه مدلش ارتجاعی هست اصلا خونریزی نداره حتما برو معاینه و نامه ش رو هم نگه دار

خب وقتی رابطه ای نداشتی از کجا باید بلد باشی!!! و حالت های که میگی کاملا طبیعی هست زمان بده به خودت ...

آخه همسرم بااینکه بار اولش بود و مطمعنم بار اولش بود 

خیلی بلد بود 

بعد تو رمانا خونده بودم پسرایی ک بار اولشون قلبشون خیلی تند میزنه ولی اینجوری نبود 

ن بدم میاد برم نامه بگیرم ک چی بشه

هیچکس خوشش نمیاد ولی گرفتنش بهتر از نگرفتنشه بگیر نمی‌خواد به همسرت نشون بدی دست خودت باشه

آخه همسرم بااینکه بار اولش بود و مطمعنم بار اولش بود خیلی بلد بود بعد تو رمانا خونده بودم پسرایی ک ب ...

همونطوز که شما بغل کردنو بهتر بلدی اونم اون کارو بهتر بلده این چیزا غریزیهشایدم فیلم دیده