2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید این سوالا میکنما با هیچکس راحت نیستم من موقع رابطه نمیدونم ب ارگاسم میرسم یا ن هیچ مایعی بیرو ...

خب ببین بستگی داره مدت زمان رابطه جقدر بوده؟؟و اینکه اصلا چن وقته ازدواج کردین احتمالا شما سرد مزاجی

خب ببین بستگی داره مدت زمان رابطه جقدر بوده؟؟و اینکه اصلا چن وقته ازدواج کردین احتمالا شما سرد مزاجی

ن سرد نیستم عقدیم 

رابطه کامل نداریم یک و ساعت و نیم طول میکشه 

ما هم اگه خدا قبول کنه یه. دوازده سالی هست متاهلین بفرمایید

ببخشید این سوالا میکنما با هیچکس راحت نیستم 

من موقع رابطه نمیدونم ب ارگاسم میرسم یا ن هیچ مایعی بیرون نمیاد 

اوایل ازدواج این سردرگمی ها هست کم کم خودت قلق رابطه رو پیدا می‌کنی و اگه احساس لذت داری وبدنت بی جون میشه و می لرزی بله شما به ارگاسم می‌رسی اون مایع که میگی مال انزال هست که همه خانمها تجربه نمی کنند

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰