2777
2789
عنوان

شما ناراحت میشید بچتونو عمه یا پدر شوهر بدون اجازه بشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3115 بازدید | 142 پست
من هم برادرزاده تو این سن ها دارم که مادرشون میره سرکار و گاهی پیش مادرم میذاره. به خاطر کمک به مادر ...

دقیقا من اینکارو کنم مادر بچه بیاد پرو بازی در بیاره دیگه حتی ازون بچه هم متنفر میشم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

بچه شستن کاری داره مگه دو نفری میشورن😶

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دوبار سر یه موضوعی تذکر دادم، مادرشوهرم دیگه بچمو نگه نداشت.

بعدا دیدم حق داشته...

کلفت که نیست پرستار بچه که نیست.

مادربزرگشه دلسوزشه. وقتی میذارم پیشش باید اختیار داشته باشه. وگرنه این چه مدلشه که بذارم و بگم اختیار نداری هررررجوری من میگم باید باشه؟؟؟خب اگر حساسم نباید بذارم پیشش کلا.

اینا رو مادرشوهرم نگفت. فقط گفت دیگه نمیتونم...

مادر خودم وقتی بهش دوبار برا چیزی تذکر دادم، اینا رو گفت. گفت اگر خیییییییلی اذیتی و حساسی، درکت میکنم ولی راهکارش این نیست که به من دستور بدی هی ایران بگیری. راهکارش اینه که بشینی خونه بچتو بزرگ کنی

والا نمی‌ذارن.از خدامه بدم پرستار.نمیذارن.

😢

چه بد

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
دختر گلم

شما که انقدر حساس هستی بشین خونه ات و خودت بچه ات نگه دار 

بالاخره وقتی دیگران دارن بهت لطف می کنید گاهی اوقات باید با قوانین اونها رفتار کنید

منم بچه برادرم خونه آمون باشه و کثیف کنه به جایی اینکه مادرم بره بشوره خودم می شورم که بیشتر حواسم به بچه باشه یکقت تو دستشویی لیز نخوره یوقت آب سرد یا داغ نباشه 

شما هم به جای تشکر طلبکارید! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
حق داری به شرطی که کارم براشون درست نکنی..و خودت بچتو نگه داری...اگه مسئولیت می‌ندازی گردنشون دیگه ه ...

من هرکاری میکنم تشکر میکنم.کلی کارای خونه انجام میدم.اجازه نمی‌دن پرستار بگیرم.راحت نیستم خونشون.از وهرم دورم.فقط رو این موضوع تاکید کردم

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍
والا نمی‌ذارن.از خدامه بدم پرستار.نمیذارن.

به پرستار بیشتر اعتماد داری؟

والا اونا دارن لطف‌ میکنند،شما زیادی حساس،‌‌پررو، پرتوقع و طلبکاری

تازه باهاشون تند‌حرف زدی!!! خب‌ نرو سرکار اینقدر‌‌‌حساسی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
با مادر شوهرم تند حرف زدم.گفتم من چند بار گفتم رو این موضوع حساسمچند بار گفتم خودم میام برا شستن بچه ...

چطورحساس نیستی اونابچتونگه دارن؟ مگرنوکرتن ؟مادرشوهرت بودم بچتومیدادم بغلت میگفتم بفرما چطورحساس نیستی پوشکشوعوض کنم براشستن حساسی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عفونت میگیره بچه نجسی بمونه تو بدنش عزیزم

پس فردا که بچه عفونت ادراری گرفت و زد به کلیه اش می فهمه این ادا و اصول ها رو همچین جاهایی به کار نبره!

بچه شستن کاری داره مگه دو نفری میشورن😶

بعضی بچه ها واقعا سنگین و پر تحرک هستند نمی شه با یه دست نگهشون داشت مخصوصا کسانی که خیلی وقته بچه داری نکردن!