2777
2789
عنوان

شما ناراحت میشید بچتونو عمه یا پدر شوهر بدون اجازه بشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 123 پست

والا شما خوب طلبکاری انگار موظفن خیلی نگرانید یا نرید سرکار یا کاری به این کارای ساده نداشته باشید یا پرستار بگیرید دستور بدید

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیخیخی من خواهر زادمو تا ۳ سالگی حموم میکردم هیچکسم نمیتونست جلومو بگیره🚶‍♀️نه شوخی میکنم خودش از ح ...

منم خواهرشوهرم بچه کوچیک داره یعنی فقط از خدا میخوام یه روز بگه بیا ببریمش حموم انقدر که عاشقانه دوسش دارم

دختر گلم

پدر شوهر واقعا یه جوریه 

ولی عمه و مادر بزرگش مشکلی نداره به نظرم عزیزم

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
شما خدمتکارگرفتی تعیین تکلیف میکنی حقوقم میدی بهشون؟طلب داری انگار

عزیزم آره بهشون یه پولی برا تشکر میدم.خودشون خیلی اصرار کردن که بیایم پیششون وگرنه من هدفم پرستار بود

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍
منم خواهرشوهرم بچه کوچیک داره یعنی فقط از خدا میخوام یه روز بگه بیا ببریمش حموم انقدر که عاشقانه دوس ...

عزیزم🥲یبار اشش بریز روش ببرش حموم🤣

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

من هم برادرزاده تو این سن ها دارم که مادرشون میره سرکار و گاهی پیش مادرم میذاره. به خاطر کمک به مادرم گاهی خودم میبرمشون دستشویی. اگه مادرش به من این حرفو بزنه خیلی ناراحت میشم و به دل میگیرم. به نظر من این کار فقط ادا اصوله و نشونه بی شعوری مادره.

جای تشکر و قدردانی!!

عزیزم آره بهشون یه پولی برا تشکر میدم.خودشون خیلی اصرار کردن که بیایم پیششون وگرنه من هدفم پرستار بو ...

عمه و مادر شوهر اشکال نداره ولی چون دختره پدرشوهر خوب نیس